- 66 % na 8-mesečni program pravljičnih uric v angleščini za otroke od 4 do 6 let! Plačajte 119,90 € za prijetno aktivnost za vaše najmlajše, v vrednosti 360 €.

Ponudba vsebuje: 8-mesečni program pravljičnih uric v angleščini za otroke od 4 do 6 let. Urice bodo potekale od začetka oktobra 2013 do konca maja 2014 (1x tedensko, 45 min).

119,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
360,00 €
-66%
Prihranek:
240,10 €
 
 

Dragi starši, podjetje Proelit je za Vaše otroke pripravilo program pravljičnih uric v angleščini. Program je primeren za otroke od 4. do 6. leta starosti in bo potekal od oktobra 2013 do konca maja 2014, sicer enkrat tedensko po 45 minut.

Razlogov za vpis v program pravljičnih uric je veliko, primarno pa je to zabavno, ker poteka učenje angleščine s pomočjo pravljic, ki jih otroci obožujejo in so jim blizu. Vaš otrok bo dobil nova znanja in sposobnosti v tujem jeziku, sami se boste nekaj naučili, posebej pa boste presenečeni na vaših potovanjih. Trije glavni razlogi za učenje tujih jezikov so:
- SVETOVLJANI: okoli 10.leta gredo otroci skozi fazo v kateri sprejmejo kar jim je znano in zavrnejo kar je drugačno. Z učenjem tujih jezikov in kultur od malih nog se povečuje možnost za boljše razumevanje sveta, ko otroci preidejo v fazo najstništva.
- BIOLOŠKA PRIPRAVLJENOST: raziskave so pokazale, da se otrok v rani mladosti nauči največ. Možgani se osredotočajo na zvoke, potem sintakso, besede in jezik se zasidrajo kot novo znanje v otrokovih možganih. Vašemu otroku želimo ponuditi naravno učenje jezika, ki je tudi najbolj učinkovito.
- SPOZNAVNE PREDNOSTI: učenje tujih jezikov se je izkazalo zelo dobro za možgane – raziskave so pokazale, da pozitivno vpliva na rezultate pri matematiki, verbalno izražanje je boljše in s tem tudi socializacija.

V skupini za predšolske otroke malčki lahko sprejmejo nov jezik v veselem okolju, polnem smeha in aktivnosti, z zabavnimi in letom primernimi igrami, vizualnimi predstavami ter originalnimi pesmicami za učenje besedišča. Ker otroci od 3. leta dalje že govorijo, delujejo odlično v skupinah.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Ljubljana, Slovenija

Globinsko čiščenje sedežev, zunanje in notranje čiščenje

Poskrbite za svojega jeklenega konjička!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Klasična masaža celega telesa z aromatičnimi olji (60 min)

Popolno sproščanje telesa, ki vas bo napolnilo z novo življenjsko energijo!