- 60 % na par črnih unisex touchscreen rokavic! Plačajte 9,56 € za udobne in praktične rokavice, s katerimi boste lahko tipkali tudi v mrzlih dneh, v vrednosti 23,90 €.

Ponudba vsebuje: par črnih unisex touchscreen rokavic. Poštnina je brezplačna.

9,56€
    Kupi kupon
Vrednost:
23,90 €
-60%
Prihranek:
14,34 €
 
 

Rokavičke in zaščita za telefon hkrati? Zakaj pa ne :) Razumemo tiste neprijetnosti, ko v najhujšem mrazu želite uporabiti telefon, pa morate vedno znova slačiti/oblačiti rokavice, kar zna biti včasih precej zoprno.

Zato se pripravite na prijaznejšo uporabo vašega pametnega telefona na dotik s toplimi rokavicami, razvitimi posebej za uporabo na touchscreen telefonih. Imejte tople roke medtem ko brskate po vašem pametnem telefonu na dotik v meglenih jesenskih dnevih. Rokavice so primerne za uporabo na vseh pametnih telefonih na dotik, GPS napravah in tabličnih računalnikih (iPhone, Samsung, HTC …).

Naj vas mraz ne zmoti pri tipkanju sporočilc :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!