- 64 % na slastno ploščo raznolikih specialitet za 2 osebi! Plačajte 5,94 € in nahranite vaše želodčke, v vrednosti 16,50 €.

Ponudba vsebuje: 2x puranji zrezek v gobovi omaki + 2x dunajski zrezek (puranji ali svinjski) + 2 kosa svinjske pečenke + priloga (kuhana zelenjava) v gostilni Brunarica Jezero!

Mesna plošca s prilogo za 2
Mesna plošca s prilogo za 2
5,94€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,50 €
-64%
Prihranek:
10,56 €
 
 

Mmmm, najboljša mešanica slastnih dobrot in prelepega okoliša.

Združite izlet in najboljše specialitete pri Podpeči! Če ste "mestna srajca" ali zagrizen gurman, ste morda že malo utrujeni od glasne in hektične okolice mestnega utripa. Premagajta betonsko podobo in pobegnita na kulinarično uživanje v podeželskem okolišu domačnega ambienta v gostilni Brunarica jezero pri Podpeči! Čudovit okoliš in omamen vonj vaju bodo privabili na ploščo mnogoterih slastnih specialitet. Postrezita si s puranjim zrezkom v opojni gobovi omaki. Zasvojil vaju bo zlato zapečen dunajski zrezek, svinjska pečenka, poleg pa želodčke razvajajta še s kuhano zelenjavo.

Brunarica Jezero pri Podpeči je odprta vse dni v tednu. V prijetnem ambientu ob naravnem jezeru vam postrežejo pizze, zrezke, postrvi, kalamare, pivske klobase, kosila, malice, poleg vsega naštetega pa tudi odlične sladice. Sprejemajo rezervacije za poroke, obletnice in ostale zaključene družbe do 100 ljudi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Ljubljana, Slovenija

Globinsko čiščenje sedežev, zunanje in notranje čiščenje

Poskrbite za svojega jeklenega konjička!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Klasična masaža celega telesa z aromatičnimi olji (60 min)

Popolno sproščanje telesa, ki vas bo napolnilo z novo življenjsko energijo!