Prikaži vse iz kategorije:
  • Tehnika

- 50 % na baterijski UV sterilizator Bori za vse vrste dud in cucljev! Plačajte 8,90 € za hitro čiščenje dude kjerkoli in kadarkoli, v vrednosti 17,95 €.

Ponudba vsebuje: 1x baterijski UV sterilizator Bori za vse vrste dud in cucljev. Izbirate lahko med 4 barvami: bela, zelena, modra ali oranžna. Poštnina je brezplačna.

8,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
17,95 €
-50%
Prihranek:
9,05 €
 
 

Sterilizator Bori je "must have" za mlade mamice!

Sterilizator je prenosen, lahek, zanesljiv in uporabniku prijazen pripomoček. Z uporabo tehnologije UV/O3 (ozon) uniči 99,9 % bacilov, oblika cuclja in dude pa se s postopkom sterilizacije ne spremeni, niti ne pušča vonja ali okusa. V kombinaciji UV svetlobe in ozona žarki prodrejo skozi stene bacila, kjer napadejo in uničijo DNA v samem celičnem jedru. Na ta način naprava temeljito odstrani vse bacile. Duda je zopet sterilna, čista in varna za uporabo.
Sterilizacijo lahko opravite kadarkoli in kjerkoli saj lahko sterilizator zaradi svoje majhnosti vzamete tudi na potovanje, izlet ali obisk. Sterilizacija končana v 6 minutah, naprava pa je primerna za vse standardne cuclje za dude in stekleničke. Sterilizator je varen, higienski in okolju prijazen.
Sterilizator deluje na baterije (2x AAA, baterije niso priložene) izbirate pa lahko med 4 barvami (bela, oranžna, modra, zelena).

Poskrbite za vašega malčka in čiste dude.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!