- 50 % na darilni paket (11,5 x 13 cm) izdelkov Lavanda - lepota narave! Plačajte 6,90 € za darilni paket z vonjem po poletju, v vrednosti 13,80 €.

Ponudba vsebuje: 1x naravno eterično olje sivke (10 ml) + 1x vrečica s cvetom sivke (15 g). Poštnina je brezplačna.

6,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
13,80 €
-50%
Prihranek:
6,90 €
 
 

Vrečica s cvetom sivke (15 g) in eterično olje sivke (10 ml) skupaj predstavljata privlačen in uporaben darilni paket, ki ga lahko podarite svojim najdražjim ali poslovnim partnerjem ob različnih priložnostih. Paket je vijoličaste barve, modernega dizajna z zanimivo zgodbico o sivki v slovenskem in angleškem jeziku. Dimenzija paketa je 11,5×13 cm.
Sivko pridelujejo na družinski kmetiji Davorja Popovića v mestu Novska na Hrvaškem. V ekoloških nasadih gojijo pravo sivko (Lavandula officinalis) in sivko Budrovko (Lavandula intermedia reverchon). Družina z ljubeznijo izdeluje pestro paleto izdelkov, ki se lahko vsakodnevno uporabljajo tako za aromaterapijo in nego telesa kot za okrasitev in odišavljenje prostorov.

Eterično olje sivke (10 ml):
Družinska kmetija Davorja Popovića razpolaga z napravo za parno destilacijo, s katerim pridelujejo eterično olje sivke Budrovke. Pridobljeno eterično olje je popolnoma naravno, brez dodatkov in je zelo prijetnega vonja. Izdelek je na voljo v steklenički (10 ml). Olje deluje zelo pomirjevalno in sproščujoče na vaše utrujeno telo. Eterično olje je namenjeno za odišavljenje prostorov, lahko ga uporabite kot dodatek masažnim oljem ali prelivom za savne in kopeli. Uporabimo jih lahko tudi za pripravo domačih kozmetičnih izdelkov in aromaterapijo.
Vrečica s cvetom sivke (15 g):
Vrečica s cvetom sivke je izdelek, napolnjen s cvetom sivke Budrovke (15 g). Je prijetnega vonja sivke, narejena je iz bele tkanine, na katero je natisnjena slika šopka sivke. Na vrhu vrečice se nahaja pentlja iz satena v barvi sivke. Vrečico lahko uporabite za okras ali za odganjanje mrčes. Dimenzija vrečice je 7×13 cm.

Naravni izdelki iz sivke blagovne znamke "Lavanda - lepota narave" so namenjeni vsem, ki bi se radi sproščali ob prijetnih in blagodejnih vonjavah Mediterana. Sivka je namreč že dolgo znana po svojih učinkih, ki uravnavajo delovanje celega telesa in krepijo njegovo odpornost.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!