- 58 % na zgostitev oz. podaljševanje las iz 100 % naravnih las v Frizerskem studiu Diva! Plačajte 147 € za vrhunsko pričesko, v vrednosti 350 €.

Ponudba vsebuje: zgostitev oz. podaljševanje las s podaljški Remy iz naravnih las (100 pramenov dolžine 55 cm s keratinskimi čepki teže od 0,7 do 1 g) + umivanje + striženje + fen frizura.

147,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
350,00 €
-58%
Prihranek:
203,00 €
 
 

Za vse, ki si želite dolgih las, pa se vam ne ljubi čakati, da bodo zrastli, je ta ponudba prav za vas! Podaljšajte si lase s 100 naravnimi čopki dolžine 55 cm. Lasni vložki, čopki, so narejeni iz naravni las, zato bo tudi vaša nova pričeska povsem naravno. So povsem neopazni. Stranke, ki so se odločile za lasne podaljške pravijo, da potrebujejo nekaj dni, da se nanje privadijo in lase navadijo negovati in umivati. Lasne vložke lahko nosite več mesecev in tudi let!

Keratinski lasni podaljški so trenutno najbolj vroč trend podaljševanja las in odlična rešitev. Metoda lepljenja lasnih podaljškov je priljubljen postopek podaljševanja las. Keratinsko  podaljševanje je med drugim znano in priljubljeno pri osebah, ki imajo navihane in neulovljive kodrčke ali valovite lase ter želijo ravne in mehke lase brez valov ali kodrov. 
Keratinsko podaljševanje las je metoda pri kateri se posamezni prameni zalepijo na lastne lase. Dolžina postopka podaljševanja je odvisna od dolžine las.

Odlična priložnost za stilsko preobrazbo :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Postojna, Slovenija

Zasebni zakup savne za 2 v ECO Hotelu Center 3*

Vzemite si čas samo za vaju dva! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%
Oseb: 1
NOVO

Vedeževanje preko elektronske pošte

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja preko elektronske pošte - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

-95%
Oseb: 1
NOVO Na spletu

6-mesečni online tečaj tujega jezika po izbiri

Pridružite se 700 000 zadovoljnim uporabnikom! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije tečaja tujega jezika po izbiri, preverite med dodatnimi možnostmi!