- 50 % na začetni tečaj latinskoameriških plesov za 2 osebi v Plesnem klubu Prestige! Plačajte 58 € in uživajte v zapeljivih plesih in prijetnih ritmih, v vrednosti 116 €.

Ponudba vsebuje: začetni tečaj latinskoameriških plesov (chachacha, rumba, jive) za 2 osebi (plesni par). Tečaj obsega 8 vaj po 90 minut.

58,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
116,00 €
-50%
Prihranek:
58,00 €
 
 

Smemo prosit za ples? Sedite lahko le še na nedeljskem kosilu pri babici, ker je čas, da vaše nestrpne noge zavrtite na vseh prihajajočih zabavah! Le kdo si ne želi obvladati plesnih korakov? Kar priznajte, da si po tihem želite simpatijo ali boljšo polovico večkrat tesno ob sebi, pa je vse premalokrat dovolj časa ali priložnosti ;) Če si resnično želita izpopolniti znanje plesnih korakov ali vstopiti v svet energičnih gibov, nikar ne odlašajta, pričnita že takoj. V plesnem klubu Prestige bosta začela z učenjem latinskoameriških plesov, zato se zavrtita strastno ;)

Si želite postati dober plesalec ali plesalka latinskoameriških, standardnih in družabnih plesov, druženja na plesnih prireditvah, novih poznanstev in doživetij? V Plesnem klubu Prestige so specialisti za omenjene plese. Z ostalimi plesnimi zvrstmi se ne ukvarjajo, ker želijo vso energijo vložiti v največjo kvaliteto storitev za to področje, ki vsebuje vse od tečajev, treningov, plesnih prireditev in še marsikaj. Ne glede na vašo starost, obstoječe znanje ali sposobnosti, bodo z vami vsaj do takrat, ko se boste na plesu počutili kot doma. Na tečaje lahko pridete sami ali v paru.

Ples je govorica telesa, ki jo razumejo vsi. Naučite se jo tudi vi ;)

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-76%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket 3 tretmajev za preoblikovanje telesa v Timeless centru

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije preoblikovanja telesa, preverite med dodatnimi možnostmi!

-53%
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

Masažno razvajanje za 2 osebi v studiu Kvadrus

Edinstvena sprostitev!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zmanjšajte obseg telesa z Lipolaser terapijo!

Ne spreglejte vseh opcij tretmajev z lipolaserjem med dodatnimi možnostmi ponudbe!