- 60 % na slastno žar ploščo za 2 osebi v restavraciji in piceriji Morena! Ponudba vsebuje: 2x pleskavica + 2x piščančji zrezek + 2x svinjski kotlet + 4x čevapčiči + 4x perutničke + 4x reberca + ajvar, čebula, gorčica + zelenjava z žara. Kuponi so unovčljivi od ponedeljka do četrtka.

S klikom na Izberi ponudbo, izberite: A. žar ploščo od ponedeljka do četrtka za 7,96 € ali B. žar ploščo od petka do nedelje za 9,95 €.

7,96€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,90 €
-60%
Prihranek:
11,94 €
 
 

V dvoje na odlično mesno žar ploščo! Če ste že pridno pospravili žar in od takrat malce užaloščeno zrete v modro nebo, ki vam še vedno ponuja sončne žarke in poletne temperature, vi pa ne morete uživati v svojem najljubšem opravilu - ob pečenju mesnih dobrot, bodo to vlogo namesto vas prevzeli v restavraciji in piceriji Morena.

Vse kar morate storiti vi je, da povabite še eno osebo, ali družbo, na slastne mesne specialitete z žara, s seboj prinesete veliko dobre volje in poskrbite za prazne in lačne želodčke. Kuharski mojstri bodo poskrbeli, da bodo več kot odlično napolnjeni z mnogimi specialitetami, ki se bodo znašle pred vami: pleskavici s sirom, piščančja zrezka, začinjeni vratovini, leskovačka čevapčiča, perutničke, rebrca, lepinji in priloga. Mmmm, zares okusno!

Restavracija in pizzerija Morena se nahaja na Sladkem vrhu 10. Poleg odlične žar plošče Morena za 2 osebi imajo še vrsto drugih jedi: testenine, velike solate, lignje na različne načine, pizze iz krušne peči, jedi iz krušne peči, jedi iz žara, glavne jedi, hitro hrana, sladice. Ponujajo vam tudi nocitev ali popoldanski pocitek v novih sobah, in za vas organizirajo praznovanja, obletnice ter druga vesela slavja po predhodnem narocilu. Za vas in vase najbližje poskrbijo, da boste te trenutke ohranili v najlepšem spominu. Na vašo željo organizirajo vse do najmanjše podrobnosti, med drugim poskrbijo tudi za: jedilnike, okrasitev prostora, torto, glasbenike, dekoracijo. Po željah gostov in dogovoru za vas pripravijo različna praznovanja, saj lahko v restavraciji postrežejo do 70 gostov. Njihove kapacitete dopuščajo brezskrbno parkiranje za vse goste.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko striženje v salonu Frizerstvo Weis

V tej ponudbi so na voljo tudi druge frizerske storitve - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza s HYDRAFACIAL globinskim čiščenjem in ultrazvokom!

Inovativni tretmaji, ki bodo vašo kožo osvežili, učvrstili in pomladili!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

2x tretma elektrostimulacije v centru Bodylife na Ptuju

Izboljšuje ton kože in krepi posamezne skupine mišic!