- 50 % na 3-urno delavnico Genjoga in osteoporoza, s priznanimi strokovnjaki! Plačajte 26 € in vzemite zdravje v svoje roke, v vrednosti 52 €!

Ponudba vsebuje: 3-urna delavnica Genjoga in osteoporoza, ki bo v nedeljo, 8. 9. 2013, ob 18. uri, v hotelu Plaza (dvorana Lencia) v ljubljanskem BTC-ju.

26,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
52,00 €
-50%
Prihranek:
26,00 €
 
 

Misel na osteoporozo pogosto prelagamo v tretje življenjsko obdobje, ne zavedamo pa se, da se skrb za zdravje začne že prej, ko lahko največ naredimo za trdne kosti. Najpomembnejši sta zdrava prehrana in veliko gibanja, ki ohranjata kosti trdne. Že kmalu po 30. letu se začne zmanjševati kostna gostota, zato se čedalje več mladih, tudi moških, spopada z osteoporozo.

Joga nam pri preventivi lahko zelo pomaga, saj s posebnimi vajami ali asanami, - ki jih lahko izvaja vsakdo ne glede na starost ali gibljivost -, pomaga pri gradnji kostne mase, mišice z redno vadbo postanejo močne in elastične, ker pa se pri vadbi zavedamo telesa, se popravi tudi drža. Izredno pomembno je dihanje, saj s pravilnim in globokim dihanjem v telo vnesemo dovolj kisika. Če smo dedno obremenjeni z osteoporozo, je nujno, da se zavedamo, da lahko zgodaj veliko storimo za preventivo in se izognemo osteoporozi.

Praktična delavnica (3-urni program) s strokovnjaki bo v nedeljo, 8. septembra 2013, ob 18. uri v hotelu Plaza (dvorana Lencia) v Ljubljani. O osteoporozi, dedni pogojenosti zanjo in naraščanju te bolezni v razvitem svetu nam bosta spregovorila dr. Anja Štiglic, dr. med., in mag. Marko Smolič, (direktor Inštituta za DNK analize). Terapevtsko jogo in osteoporozo bo predstavila Biljana Gorše, vodja strokovnega sveta na Joga Inštitutu, RYT. Praktično delavnica z vadbo terapevtske joge za osteoporozo pa bo vodila mag. Maja Tanko Smolič, mednarodno akreditirana uciteljica joge.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Hitri servis za osebno ali dostavno vozilo do 3,5 t v Škofji loki

Poskrbite za vašega jeklenega konjička!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Več lokacij, Slovenija

Tečaj za voditelja čolna

Tečaj je kombinacija teoretičnega dela, ki poteka v spletni učilnici in praktičnega dela, ki se izvaja v klasični učilnici. Edinstven program in zagotovljena kvaliteta!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Krapinske Toplice, Hrvaška

Razvajanje v Aquae Vivae: neomejen vstop v Wellness & Spa

Odkrijte sprostitev in obnovite svoje telo v osrčju narave