- 64 % na komplet 3 nedrčkov Super Bra iz mikrovlaken, brez šivov in s širokimi naramnicami! Plačajte 17,95 € za udobne in lahke nedrčke, v vrednosti 49,90 €.

Ponudba vsebuje: Izbirate lahko med kompleti barv: 1. (1x vijola + 1x roza+ 1x turkizna) ali 2. (2x črna + 1x bela ALI 2x bela + 1x črna) ali 3. (3x bela ALI 3x črna). Na voljo v 4 velikostih: S, M, L ali XL.

17,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,90 €
-64%
Prihranek:
31,95 €
 
 

Super Bra nedrček s svojo uspešno tehnologijo oblikovanja telesa odpravlja žičke, sponke in ozke naramnice in omogoča vsakemu ženskemu telesu, da se v njem počuti udobno. Ustvarjen je bil zato, da preoblikuje vaš izgled, pripomore k dvignjenim prsim in vaši postavi. Nič več vidnih linij nedrčka na ramenih, hrbtu, oprsju, nič odvečnih izboklin! Nič več popravljanja naramnic zaradi tiščanja, zarezovanja v kožo ...

Nedrček iz izdelan iz mikrovlaken (96 % najlona, 4 % elastana) in ima široke naramnice. Je lahek, mehak in prilegajoč in pod oblačili skoraj neopazen. Ima rebrast pas za podporo, ki zagotavlja še večjo udobnost. Perete ga lahko v pralnem stroju pri nižjih temperaturah, s sorodnimi barvami in brez belila. Prav tako ga lahko sušite v sušilnem stroju. 
Komplet vsebuje 3 nedrčke, izbirate pa lahko med dvema kompletoma barv: vijolična + turkizna + roza barva ali črna + bela. Glede na velikost pa lahko izbirate med štirimi velikostmi (S, M, L, XL).

S Super Bra lahko ženska v vas sedaj res lahko zadiha. Vsak dan in ob vsaki priložnosti.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

CBD mazilo

Konopljino olje je bogato z maščobnimi kislinami, ki so ključne za zdravo kožo! Mazilo je primerno za vse tipe kože. Razdraženo, pordelo in izsušeno kožo navlaži in nahrani!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%
NOVO

Kvaliteten 1DIN LCD FM avtoradio + daljinec

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Univerzalna konopljina sončna očala DragonWear

Izjemno lahka, udobna in prijetna za nošenje!

-50%
NOVO

Zabavna družabna igra križci in krožci

Primerna tako za otroke, kot za odrasle!