Poletna akcija! - 50 % na 1x odraslo vstopnico za razstavo Genij - Da Vinci na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani! S klikom na Izberi ponudbo, izberite: A. 1x odrasla vstopnica za 7,5 € ali B. 1x družinska vstopnica za 19,50 €.

Ponudba vsebuje: 1x odrasla vstopnica za razstavo Genij - Da Vinci. S karto, kupljeno v tej ponudbi, lahko razstavo obiščete do 15. 8. 2013.

 1x odrasla vstopnica
 1x odrasla vstopnica
7,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,00 €
-50%
Prihranek:
7,50 €
 
 

Poletna akcija! Razstava Genij - Da Vinci je največja svetovna potujoča razstava o Leonardu da Vinciju, ob kateri doživite dediščino največjega genija v zgodovini človeštva!

Gre za navdihujoče soočenje z osnovnimi znanstvenimi in umetniškimi načeli – genialnimi Leonardovimi odkritji. Razstava je postavljena tako, da sama vodi obiskovalca od eksponata do eksponata in je opremljena z ustreznimi opisi vseh eksponatov v slovenskem in angleškem jeziku. Na razstavem prostoru si lahko ogledate tudi posebne filme.

Razstava je razdeljena na 17 sklopov, v katerih je zajeto življenje in delo Leonarda da Vincija in obsega preko 200 eksponatov. Da Vincija predstavlja kot znanstvenika, izumitelja, proučevalca človeške anatomije, inženirja, arhitekta, filozofa in ne nazadnje renesančnega umetnika. Vse naprave so narejene na način, ki so ga poznali v 15. stoletju. Prav tako pa so pri sami izvedbi uporabili pretežno materiale iz tega obdobja. Interaktivni del razstave spodbuja obiskovalce, da se naprav dotaknejo, premikajo ročice in tako tudi sami raziskujejo. Vse naprave so opremljene s spremnim besedilom in faksimilam Leonardovih načrtov. Vizualno bogato razstavo imenitno dopolnjujejo pisne razlage izvedencev in muzejskih kustosov iz Vincija, ki imajo več kot petindvajsetletne izkušnje na tem področju.

Razstava je primerna za vse starostne skupine, zato ne zamudite posebne poletne akcije in jo obiščite!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnje Gameljne, Ljubljana

Hrustljava ocvrta postrv v gostilni Štirje ribniki v Spodnjih Gameljnah!

Dobrodošli v gostilni, obdani s štirimi ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!