- 51 % na zdravilno-sprostitveni tretma (50 min) v sončni galeriji centra Prana! Plačajte 14,70 € in prepustite skrbi in stres izkušenim maserkam, v vrednosti 30 €.

Ponudba vsebuje: klasična energijska masaža celega telesa z naravnimi olji (50 min) + osvežilna pijača + sladko presenečenje.

14,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-51%
Prihranek:
15,30 €
 
 

Ste napeti in utrujeni, vam delovni napori jemljejo moč in energijo? Si končno želite prave sprostitve, brez prekinitev? Klasična energijska masaža bo vaše telo spravila v stanje popolnega miru in harmonije.

Masaža pomeni izmenjavo dotika med dlanmi in telesom. Osrednji del masaže je dotik, kljub temu pa dobra masaža ne prodre samo v kožo, ampak celo globlje, v mišice in kosti. Z gladenjem in gnetenjem mišic se izboljšata krvni obtok in pretok limfe, raztegnejo se mišice in vezivna tkiva, koža in druga mehka tkiva. Zaradi masaže se v tkivih sprošča histamin, ki odpre krvne žile in s tem poveča dotok kisika in hranilnih snovi. Tudi sam dotik ima velik psihološki pomen, zlasti v današnjem času. Vsi dejavniki masaže skupaj pa sprostijo telo in duha in tako pripomorejo k dobremu počutju.
Masaža spada med najstarejše in najpreprostejše načine zdravljenja. Še zlasti na Vzhodu je razširjeno prepričanje, da redna masaža koristi vsem ljudem, ne glede na starost. Na Zahodu je bila koristnost masaže od nekdaj priznana tudi na področju športa, kasneje pa se je njena raba preselila na druga področja. Masaža spodbuja ali miri, to je odvisno od globine in hitrosti masiranja. odpravlja napetost, preganja nespečnost ter sprošča boleče mišice, torej poskrbi za dobro počutje.

Nekateri so prepričani, da že samo ugodje, ki ga povzroča masaža, učinkuje zdravilno.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Fantastična reflekso masaža stopal 4 v 1 v salonu Aurora

Vaša stopala si zaslužijo razvajanje in razbremenitev, saj nosijo vaše celotno telo.

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Negovalna masaža obraza s koleganom v Salon Beauty Effect!

Za nahranjeno, zdravo, mladostno in napeto kožo.

Super cena
Oseb: 2
NOVO Hočko Pohorje, Slovenija

Romantično razvajanje v WellNest hiši Pohorje Village Wellbeing Resorta

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!