- 61 % na vedeževanje iz kart z vedeževalko Silvio! S klikom na Izberi ponudbo, izberite: A. vedeževanje iz kart in vilinski simbol za 19,90 € ali B. vedeževanje iz kart za 17,95 €.

Ponudba vsebuje: 1x vedeževanje iz kart z vedeževalko Silvio (cca 30 min) + 1x vilinski simbol, v trgovinici Charnica. Kuponi so unovčljivi do 5. 11. 2013.

Vedeževanje iz kart in vilinski simbol
Vedeževanje iz kart in vilinski simbol
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
52,00 €
-61%
Prihranek:
32,10 €
 
 

Vzemite usodo v svoje roke.

Življenje: morje občutij in dogodkov, plime in oseke. Rojenice v zibelko položijo dogajanja in osnovne zapisane dogodke v življenje vsakega posameznika. Njihov namen ni le določiti posameznikove usode, pač pa predvsem opozoriti vsakega izmed nas, da v življenju stvari lahko spreminjamo z našo voljo, močjo in željo po spremembah.
Ljudje smo energijska bitja in na nas vplivajo magnetni, energijski in drugi fizikalni zakoni. Sami se odločamo o kvaliteti svojega življenja, s pomočjo energij pa svoje cilje in želje dosegamo lažje. Vilinski simboli so ključi energij, ki  so jih uporabljale že starodavne civilizacije. Odpirajo poti za pretok pozitivnih energij in nam pomagajo v naše življenje pritegniti tisto, kar si želimo imeti in doživeti. Zloraba vilinskih simbolov ni možna, saj se v prisotnosti negativnih vibracij uporabnika njihova moč ne aktivira. Povezovanje z njimi prispeva k osebnostnemu razvoju in duhovni rasti, hkrati pa nam pomaga priklicati ljubezen, srečo, zaupanje, zdravje, vitalnost, moč, bogastvo, denar, obilje, uspeh, pogum, ustvarjalnost, radost in druge vrednote življenja. Na prvi pogled so videti precej enostavni znaki, vendar ima prav vsak lok, črtica, pika svoj pomen. Vilinski znaki, kot se imenujejo, so sestavljeni iz različnih gradnikov, od katerih ima vsak svoj namen. Na primer, odprti loki akumulirajo energijo, zaprti jo ščitijo, puščica jo usmerja. Poznamo več kot dvesto simbolov, najpogosteje pa se uporabljajo simboli za zdravje, ljubezen, srečo, uspeh, denar, za nov začetek, za samozavest, varnost in zaščito. Vilinski simboli so le eden od načinov, ki bo nepreklicno spremenil vaš pogled na svet in vaše življenje na bolje. So tudi zelo lepo darilo, z jasnim sporočilom.

Charnica je prijazna  trgovinica na Mestnem trgu 13 v Ljubljani. Je edina tovrstna trgovinica v mestu in je drugačna. Prizadevamo se polepšati dan vsakemu obiskovalcu, pri tem pa se zavedamo, da človek včasih potrebuje le pogovor, mnenje ali  nasvet. V ta namen imamo urejen poseben kotiček, kjer lahko odprete svoje srce in za nasvet vprašate  našo svetovalko, zaupnico in vedeževalko Silvio. Na podlagi bogatih življenjskih izkušenj, izostrene intuicije in tarot kartami vam pomaga, da pokukate  v svojo prihodnost. Osvetli vam trenutno situacijo, nakaže rešitve in napove razvoj dogodkov ter odnosov.
Izbirate lahko med simboli v vrednosti 12 €, podrobnosti in opise si lahko ogledate TUKAJ.
Akcija je namenjena promociji Charnice. Dobrodošli vsi, ki menite, da vam z izdelki ali nasveti lahko pomagajo razjasniti situacije, narediti naslednji korak ali koga osrečiti. Nikar ne pozabite, da je treba energije spoštovati in jim zaupati, če želimo, da nam pomagajo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnje Gameljne, Ljubljana

Hrustljava ocvrta postrv v gostilni Štirje ribniki v Spodnjih Gameljnah!

Dobrodošli v gostilni, obdani s štirimi ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!