- 50 % na izdelavo foto knjige s trdimi platnicami A4 formata pri Foto Tabor! Plačajte 15,40 € za kakovostno foto knjige iz foto laboratorija s 25-letno tradicijo, v vrednosti 30,99 €.

Ponudba vsebuje: izdelava foto knjige (ALI ležeča ALI portretna, brez izreza, 36 strani) s trdimi platnicami A4 formata. Izbirate lahko med štirimi barvami platnic: perla, črna, bordo rdeča oz. kamel ali srebrna.

15,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,99 €
-50%
Prihranek:
15,59 €
 
 

Verjetno se boste strinjali, da je obujanje prijetnih spominov ob pregledovanju fotografij posebno doživetje. Trenutki, ki ste jih ujeli na fotografije so neponovljivi. Lepo urejeni bodo v fotoknjigi shranjeni za vedno.

Shranite fotografije svoje poroke, rojstva otroka, potovanj in drugih posebnih priložnosti v knjigo, ki jo boste lahko pokazali tudi drugim. Foto knjiga je lahko neprecenljivo darilo za vašo družino in prijatelje, saj boste tako trajno shranili skupne trenutke. Izognite se nevšečnostim ob morebitni izgubi digitalnih fotografij in si izdelajte foto knjigo, ki bo vaše spomine ohranila za vedno.

Izdelava foto knjige je preprosta: v programu Foto Genij izberete produkt foto knjiga A4 pokončen ali ležeč format s trdimi platnicami brez izreza, določite barvo platnic, število strani in z dodajanjem slik ter besedila enostavno samostojno oblikujte foto knjigo. Na voljo so vam različna ozadja, učinki in efekti, s pomočjo katerih boste popestrili notranji izgled knjige. Po končno oblikovani foto knjigi sledite povezavi shrani in nato naroči. Naložite izbrano foto knjigo ter po oddanem naročilu shranite številko naročila. Številko naročila skupaj s kuponom posredujte na e-mail: [email protected]. Knjigo vam izdelajo od 2-5 delovnih dni po oddaji naročila.

Naj se vaša zabava ob oblikovanju prične zdaj!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljna, Slovenija

Odlična pedikura pri Pedikura Sari v salonu Umetnost lepote v Ljubljani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!