- 71 % na pileates in sproščanje z bioenergijo za vse generacije v naravi (60 min), v Bioenergy resortu Salinera v Strunjanu! Plačajte 3,48 € za edinstveno sprostitev telesa in duha, v vrednosti 12 €.

Ponudba vsebuje: pileates in sproščanje z bioenergijo v naravi (60 min) s priznanim ruskim bioenergo terapevtom Sergeyem Verbitskiyjem. Ob nakupu 3 kuponov prejmete četrto vadbo gratis! Gratis tudi otroci do 12. leta!

Pileates in sprošcanje
Pileates in sprošcanje
3,48€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,00 €
-71%
Prihranek:
8,52 €
 
 

Ljubitelji gibanja, zdravja in rekreacije za vse generacije! Zadihajte morski zrak v skupinski vadbi, ki je primerna za vso družino!

Plačajte samo 3,48 € za Pileates, s katerim se boste segreli, okrepili telo in duha ter se sprostili ob bioenergiji v družbi s priznanega  ruskega bioenergo terapevta Sergeya Verbitskiyja! Odgnali boste skrbi in se ob prijetnem okolju Bioenergy resort Salinera v Strunjanu predali sončnemu zahodu vsako sredo ob 19. uri. Prva vadba bo 7. avgusta 2013,  sprostitev pa je primerna za vse starosti in spola. Za otroke do 12. leta je obisk vadbe ob spremstvu staršev brezplačen!
Kombinacija pileates vadbe in bioenergije je zdravljenje gibalnega sistema, regeneracijo in pomlajevanje organizma. Položaji prepleteni v dinamično zaporedje kot čudovit trening, ki okrepi naše telo in duha. Tovrstna vadba je idealna za vse ljubitelje celostnega pristopa h gibanju, saj je namenjena povezovanju uma in telesa. Dobro poznavanje in zavedanje samega sebe sta namreč ključ do zadovoljnega življenja.
Pileates učinkovito preprečuje bolečine v hrbtenici, ki jih lahko prej ali slej pričakujejo ljudje, ki opravljajo dela sede in osebe, pri katerih je hrbtenica dalj časa v prisilnem položaju. Vadba se je izkazala za učinkovito tudi pri lajšanju težav, ki so posledica obolenj hrbtenice (skolioza, hernia ...), saj z vajami poveča moč trupa in hrbtenici zagotovimo boljšo podporo mišic.
Učinki vadbe: gradi vitalno in vzdržljivo telo, ponuja visoko intenzivni zabavni trening, razvija dobro ravnotežje in koordinacijo, na obrazih riše nasmehe, zmanjšuje stres, prebudi in razvedri "otroka v nas", izboljšuje gibljivost in napolni telo z bioenergijo.
Bioenergija je osnovna substanca, energija, ki daje vsem živim bitjem (ljudem, živalim in rastlinam) življenjsko energijo. To je energija, ki omogoča življenje in daje moč za življenje in delovanje. Imajo jo samo živa bitja, čeravno se tega ne zavedajo.  Beseda bioenergija je skovanka grških besed bios (življenje) in grške besede energos (aktiven). Bioenergija je informirana energija s številnimi delovanji in sposobnostmi, ki so potrebni za dobro počutje, zdravje, normalno delovanje uma, duše in telesa.

Komu je vadba namenjena? 
Programe izvajajo po pilates načelih, saj želijo pilates predstaviti kot način življenja, tehniko pilates približati vsakomur in tako vsakemu vadečemu izboljšati kakovost življenja. Preko gibanja, ozaveščanja in uravnoteženja. S pilates metodo postavljajo v ospredje harmonijo, uravnoteženost telesa, uma in duha.
Dr. Verbitskiy je doktoriral kot splošni zdravnik.  Je edinstven terapevt v bivšem ruskem sistemu, ki je dokazal, da njegova energija uniči tudi trdovratne rakaste celice. Specializiran je za manualno terapijo in osteopatijo  ter akupunkturo in je priznan bioenergo terapevt, ki je v svojih 25 letih prakse mnogim obolelim po vsem svetu pomagal do ravnovesja v počutju s svojim individualnim in skupinskim pristopom terapije. Vse srede v avgustu bo tudi dostopen za individualne terapije v Wellness Syra cetru v Strunjanu od 12. do 16. ure po predhodni obvezni rezervaciji na telefon 041 766 910.
Prvič v Sloveniji organizirana tovrstna vadba v tej kombinaciji. Pridite VSI in se prepričajte SAMI!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-57%
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

10 tretmajev za preoblikovanje telesa v salonu Spa & Beauty Tea

Fit telo za dobro počutje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Izola, Slovenija

Permanentno lakiranje nohtov na rokah s kratko masažo rok!

Odkrijte popolno razvajanje za lepe in urejene roke!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Krapinske Toplice, Hrvaška

Celodnevna kopalna karta za vodni parki Aquae Vivae

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!