- 70 % na poletno osvežilno nego obraza z oblikovanjem obrvi (cca 60 min) v Kozmetičnem salonu Alex Hair & Body Line v pasaži Maximarketa! Plačajte 22,50 € za vrhunsko razvajanje obraza, v vrednosti 75 €.

Ponudba vsebuje: analiza tipa kože + svetovanje + površinsko čiščenje + kislinski piling + nanos maske + antioksidantni serum + nanos kreme + masaža obraza + oblikovanje obrvi Anastasia Beverly Hills.

22,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
75,00 €
-70%
Prihranek:
52,50 €
 
 

Do najlepšega obraza z vrhunsko nego!
Tako kot umetniška dela, tudi obrazi zahtevajo obnovo s profesionalnim dotikom, pred učinki staranja in obledelosti zaradi prepogostega nastavljanja bliskavici. Obnovite vaše edinstveno platno s kraljevsko nego obraza s profesionalnimi proizvodi Paula's Choice, v salonu Alex Hair&Body Line!

Predstavljamo vam rešiteljico vaše kože: Paulo Begoun, ki je v ZDA znana pod imenom Cosmetic Cop, kar bi lahko prevedli kar v "Policistka na področju kozmetike". Paula je neodvisna lepotna strokovnjakinja, ki že več kot 30 let analizira in ocenjuje na tisoče izdelkov za nego kože in ličila znanih in manj znanih blagovnih znamk ter tako svetuje potrošnikom kaj kupiti in čemu se raje izogniti. Prav tako svetuje dermatologom, plastičnim kirurgom ter velikim kozmetičnim podjetjem in je redna gostja v oddaji Oprah Winfrey Show ter na programih NBC in CNN.
Njeno nenehno prizadevanje k razvoju visokokakovostnih izdelkov z razumnimi cenami je končno pripeljalo do razvoja lastne linije izdelkov: Paula's Choice. Vsak izdelek v liniji je skrbno razvit in preizkušen, vse trditve pa temeljijo na objavljenih znanstvenih raziskavah. Izdelki za nego kože Paula's Choice so dokazano učinkoviti tudi pri občutljivi koži, gubah, aknah, ogrcih in rozacei ter vsebujejo le sestavine, ki res delujejo. Paula's Choice izdelkom ne dodaja nepotrebnih sestavin, kot so dišave ali barvila, saj ti vaši koži le škodijo.
Profesionalno oblikovanje obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills se je iz trenda hitro razvilo v nujni lepotni ritual. Nobena druga storitev namreč tako hitro ne olepša in izpili podobe obraza kakor pravilno oblikovanje obrvi. Če po drugi strani želite poklone popolnih neznancev, ki so povrhu bliže vašim letom, pa predlagamo nego obraza po protokolu Paula's Choice. Z njo bo vaše obličje zasijalo kot novo.

Salon Alex Hair & Body Line v centru Ljubljane je en izmed prvih, ki so pridobili certifikat, zato vam gotovo ne bo žal, če usposobljenima kozmetičarkama Nataši in Maji prepustite nego svojega obraza. Hkrati ste lahko prepričani, da boste tam dobili kakovostno in strokovno svetovanje, kredibilne informacije o svoji koži, sestavinah in na splošno o kozmetiki. Prav tako boste spoznali Viki Leški, prvo znano mojstrico oblikovanja obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills pri nas. Viki vam bo oblikovala obrvi in tudi naučila, kako si jih urejate same. Viki je znanje pridobila v času, ko je Anastasia Soare v Ljubljani prvič pokazala to revolucionarno metodo oblikovanja obrvi.

Ekipa Alex Hair & Body Line vas pričakuje!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljna, Slovenija

Odlična pedikura pri Pedikura Sari v salonu Umetnost lepote v Ljubljani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!