- 51 % na nego obraza (60 min) v Kozmetičnem in frizerskem studiu Elite! Plačajte 16,90 € za sproščujoče crkljanje obraza, v vrednosti 35 €.

Ponudba vsebuje: čiščenje obraza + piling + nanos maske + masaža + nanos ustrezne kreme.

16,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-51%
Prihranek:
18,10 €
 
 

Lepa, mladostna, mehka in gladka koža! Če ste mislili, da je vse to mogoče le v revijah, kjer so vse damice in gospodiči retuširani, ali pa s pomočjo plastičnih operacij in noro dragih kremic, vas bomo razveselili, da ni tako! Prav tako za hip pozabite na stres, službo, skrbi in si privoščite kanček luksuza, samo zase ;) Vaš obraz bo 60 minut deležen kakovostne nege in razvajanja. Zagotovili mu bodo čiščenje ličil, sledil bo piling, s katerim bodo odstranjene vse odmrle celice. Nanesli vam bodo masko in zmasirali obraz. Rezultat bo bolj zdrava koža, zmanjšali boste rdečico, ter uničili bakterije, ki povzročajo madeže in akne. Vaša koža bo ponovno sproščeno zadihala, vi pa boste jemali dih mimoidočim ;)

In še nekaj zanimivosti o E.L.I.T.E.: Vrhunsko usposobljena ekipa kozmetičark zmeraj poskrbi za elitno nego vašega telesa! Pri vseh tretmajih uporabljajo visoko kakovostno kozmetiko, ki temelji na naravni bazi. Med drugim vam nudijo tudi: anticelulitne tretmaje, nego  obraza, barvanje obrvi in trepalnic, nego telesa, pedikuro, ... Poleg kozmetičnih storitev, nudijo še fizerske storitve. Visoko usposobljena ekipa frizerskih mojstrov vam lahko s svojo kreativnostjo uredi pričesko in poskrbi za kvalitetno nego vaših las. Njihove barve in kozmetika bazira na naravnih sestavinah in tako v največji meri ohranja zdrav las in ga hkrati temeljito neguje in ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki. Nudijo vam še: barvanje trepalnic, klasično manikuro, UV3 tehnologijo lakiranja Shellac; ličenje za vse priložnosti in še veliko več ... Vabljeni!

Vaša koža bo ponovno sijoča in mehka :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnje Gameljne, Ljubljana

Hrustljava ocvrta postrv v gostilni Štirje ribniki v Spodnjih Gameljnah!

Dobrodošli v gostilni, obdani s štirimi ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!