- 59 % na razvajanje z Ayurvedsko masažo (90 min), v Kozmetičnem salonu OZ ali v Kozmetičnem salonu Imperija! Plačajte 27,80 € za sproščujočo masažo s toplimi olji, v vrednosti 68 €!

Ponudba vsebuje: 1x Ayurvedska masaža (90 min). Kuponi so unovčljivi do 31. 5. 2014.

27,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
68,00 €
-59%
Prihranek:
40,20 €
 
 

Kaj bi se lahko po napornem stresnem dnevu prileglo bolj, kot razvajanje z masažo. Privoščite svojemu telesu sproščujoč užitek ob Ayurvedski masaži, v Kozmetičnem salonu OZ ali v Kozmetičnem salonu Imperija!

Ayurveda je starodaven sistem zdravljenja, močno razširjen v Indiji in vse bolj v zahodnem svetu. Ayurveda se ukvarja z odpravljanjem bolezni, hkrati pa tudi ohranja zdravje pri zdravih ljudeh. Z ayurvedsko masažo vzpostavljamo uravnoteženo, zdravo in dolgo življenje. Masaža se izvaja s toplimi zeliščnimi olji, ki pozitivno učinkujejo na čiščenje škodljivih snovi iz telesa, izboljšujejo krvni obtok, uravnovešajo  prebavo in pomirjajo. Posebno priporočljiva je za ljudi, ki so izpostavljeni stresu, čutijo utrujenost in potrebujejo sprostitev. Ugodno vpliva tudi na fizično in psihično počutje.

Po ayurvedi spada človek, glede na telesno zgradbo in osebnostne lastnosti med tri osnovne tipe ali doše, ki jih ayurveda imenuje: VATA, PITTA in KAPHA in so pri zdravem človeku v ravnovesju. S primerno prehrano in ostalimi oblikami terapij, predvsem z masažami ayurveda pomaga ublažiti morebitne pretirano izražene doše ali vzpodbuditi slabše delovanje posameznih doš. Danes je ayurveda v Indiji in na Sri Lanki priznana kot uradna medicina, ki jo poučujejo na univerzah. V zahodnem svetu pa so vse bolj priljubljene najrazličnejše oblike masaž s toplimi olji, z namenom ohranjanja zdravja in preventive.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnje Gameljne, Ljubljana

Hrustljava ocvrta postrv v gostilni Štirje ribniki v Spodnjih Gameljnah!

Dobrodošli v gostilni, obdani s štirimi ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!