- 74 % na popoln adrenalinski dan za 1 osebo v Adrenalinskem parku Peter Klepec! Plačajte 24,96 € za razburljivo dogodivščino, v vrednosti 96 €.

Ponudba vsebuje: paintball (zaščitna maska, maskirna uniforma, 140 kroglic, vodnik) + 1x spust z zorbom + 1x spust po jeklenici + 1x orjaška gugalnica (vključuje vodnika, plezalno opremo, čelado in zavarovanje).

Paintball, zorbing
Paintball, zorbing
24,96€
    Kupi kupon
Vrednost:
96,00 €
-74%
Prihranek:
71,04 €
 
 

Dobrodošli na popoln adrenalinski dan! Čaka vas cel koš igrivih, zanimivih in razburljivih dogodivščin, ki jih boste pomnili še dolgo ;)

Adrenalinski park Peter Klepec sestavlja:
- stolp, na katerega se povzpnete po posebnih jeklenih stopnicah,
- hexagon, sestavljen iz visokostoječih elementov (high ropes course),
- plezalna stena-climbing wall,
- stena za spuščanje-absailing wall,
- spust po jeklenih vrveh (leteči peter-zip wire),
- skok v prazno (all abord platforma),
- orjaška gugalnica (xl šička – giant swing),
- poligon za različne team building in zabavne programe.
Kaj je adrenalinski park?
Adrenalinski park je poligon sestavljen iz visokih lesenih elementov-stebrov na katerih je možno delati različne vaje, ki jih je možno premagovati individualno ali skupinsko. Adrenalinski park je serija nadzorovanih posameznih ali skupinskih izzivov, ki se lahko uporabljajo v rekreacijske, študijske, razvojne ali terapevtske namene. Kdo se lahko preizkusi v programih adrenalinskega centra? Vsak, ki meri v višino vsaj 150 cm in je psihofizično zdrav.

Paintball je moderna dinamična igra. Posamezniku pomaga razviti čut za teamsko delo in iznajdljivost v posebnih okoliščinah. Igra je primerna tudi za otroke od 14 leta naprej v spremstvu staršev.
Potek izleta:
Vodnik razdeli potrebno opremo za paintball, ki je: zaščitna maska, zaščitna maskirna obleka, puška na plin CO2 in na kisik 02, ter barvne kroglice. Odpravimo se do poligona v gozdu, ki je oddaljen cca 2 km od športnega centra. Vodnik nas pouči o pravilih igre. Razporedi vas v dva tabora - dve skupini. Cilj vsake skupine je priti v nasprotnikov tabor, vzeti njihovo zastavo in jo prenesti v svojega, pri tem pa ostati "nepobarvan". 2-3 ure čistega adrenalina, zabave in sprostitve.
Najboljša pot do njih je: Ljubljana-Velike Lašče-Ribnica-Dolenja vas-Gotenica-Kočevska reka (pozor, zaviti desno za Borovec)-Osilnica.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnje Gameljne, Ljubljana

Hrustljava ocvrta postrv v gostilni Štirje ribniki v Spodnjih Gameljnah!

Dobrodošli v gostilni, obdani s štirimi ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!