- 60 % na enodnevni izlet z rafti ali mini raftom po najlepšem delu reke Kolpe + malica! Plačajte 23,80 € za noro adrenalinsko dogodivščino, v vrednosti 59,50 €.

Ponudba vsebuje: enodnevni izlet z rafti ali mini raftom po najlepšem delu reke Kolpe (cca 2-3 ure) + kolpska obara z domačim kruhom.

23,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,50 €
-60%
Prihranek:
35,70 €
 
 

Preženite stres vsakdana in se podajte na adrenalinsko vodno dogodivščino, ki vas ne bo pustila ravnodušne. Enodnevni izlet vključuje kolpsko obaro z domačim kruhom in kar je najpomembnejše, izlet z rafti ali mini raftom po najlepšem delu reke Kolpe.

Kolpa izvira pod Risnjakom na Hrvaškem. Od Osilnice navzdol sprejema v svojo razmeroma široko kamnito strugo polno brzic celo vrsto potokov in hudournikov ter tece od Dolenje Žage dalje v 400 metrov globokem kanjonu. Številni pritoki z obeh strani jo bogatijo z vodo, ribam pa nudijo varno zavetje v času drsti in ob povodnjih. V Kolpi žive sulci, potočne postrvi, lipani, mrene, platnice, podusti in kleni. Od manjših vrst pa jo naseljujejo tudi glavaci, pisanci, cinklje, nežice in piškurji.

Pot do nepozabnega doživetja: Ljubljana - Velike Lašče - Ribnica - Dolenja vas - Gotenica - Kočevska reka (pozor zaviti desno za Borovec) - Osilnica.

Razburljivo doživetje za vsakogar!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!