- 50 % na zdravilno bio šentjanževo olje! Plačajte 5,90 € za obvezno zdravilo v domači lekarni, v vrednosti 12 €.

Ponudba vsebuje: 1x bio šentjanževo olje (100 ml) s certifikatom Izdelano v Sloveniji.

5,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,00 €
-50%
Prihranek:
6,10 €
 
 

BIO šentjanževo olje ima zelo širok spekter delovanja in je resnično obvezno zdravilno sredstvo za vašo domačo lekarno. Je skupek treh pomembnih faktorjev:
- cvetovi so nabrani nad 800 m nadmorske višine,
- vrhunskega hladno stiskanega olivnega olja
- žgočega sonca, ki izloči zdravilne snovi v olje.
Olje je namenjeno je našemu največjemu organu - koži. Uporabljamo ga lahko pri različnih vnetjih in alergičnih reakcijah saj kožo pomirja in neguje, poleg tega pa povečuje prekrvavitev ter blaži bolečino. Primeren je za zdravljenje odprtih ran, saj jih razkuži in pospešuje celjenje. Odpravlja tudi težave s hemeroidi in pomaga pri (sončnih) opeklinah, saj ob takojšnjem nanosu prepreči bolečino in nastanek mehurja. Blaži pike insektov in hrapavo kožo, primeren pa je tudi za zdravljenje herpesa.
Priporočajo ga tudi za blaženje bolečin v hrbtenici (ob rednem vtiranju kmalu izginejo), pomagajo pri išijasu, revmi, bolečinah ob vnetih živcih, ga tudi in lajšanju trebušnih krčev pri dojenčkih. Olje lahko uporabite tudi za masažo, možna pa je tudi notranja uporaba (pri bolečinah v trebuhu ali za pomoč pri otrocih, ki močijo posteljo).

Priporočajo ga tudi za blaženje bolečin v hrbtenici (ob rednem vtiranju kmalu izginejo), pomagajo pri išijasu, revmi, bolečinah ob vnetih živcih, ga tudi in lajšanju trebušnih krčev pri dojenčkih. Olje lahko uporabite tudi za masažo, možna pa je tudi notranja uporaba (pri bolečinah v trebuhu ali za pomoč pri otrocih, ki močijo posteljo).

OPOZORILO: Če uživate šentjanževo olje (za notranjo uporabo), se lahko zmanjša učinek kontracepcijskih tablet.
Jemanja šentjanževega olja za notranjo uporabo se odsvetuje če jemljete antidepresive, nevroleptike, zdravilni učinek se sicer poveča, okrepijo pa se tudi stranski učinki (močnejše znojenje, glavoboli), prav tako se odsvetuje nosečnicam in doječim materam.
Po uporabi šentjanževega olja se vsaj 8 ur ne izpostavljajte soncu ali solariju, ker se lahko pojavi reakcija (rdečina, srbečica, izpuščaj). Šentjanževo olje uporabljajte vedno po sončenju (podaljša rjavo barvo).
Izberite šentjanževo olje za vaše zdravje!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!