- 51 % na 3-dnevni gorski oddih za 2 osebi s polpenzionom v Hotelu Raj*** na Krvavcu, ki je najvišje ležeči hotel v Sloveniji - 1600m nadmorske višine! Plačajte 124,90 € za prijeten oddih na svežem zraku, daleč od poletne sopare, v vrednosti 256 €!

Ponudba vsebuje: 3 dni, 2x nočitev s polpenzionom za 2 v Hotelu Raj*** na Krvavcu + savna 1h za 2 osebi + najem pohodnih palic (glede na razpoložljivost) + uporaba namiznega nogometa, kegljišča in hribovskega mini golfa.

Krvavec 3 dni za 2
Krvavec 3 dni za 2
Krvavec 3 dni za 2
Krvavec 3 dni za 2
124,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
256,00 €
-51%
Prihranek:
131,10 €
 
 

Pobeg iz mestnega vrveža in poletne sopare vam bo pomagal, da se popolnoma osvežite, naberete novih moči in zadovoljno zakorakate nazaj v vsakdan. Obiščite Krvavec poleti!

Na Krvavcu se z lahkoto dvignete nad skrbi, težave in stres vsakdana. Poleg čudovite narave boste namreč na 1600 metrih nadmorske višine odkrili raj - Hotel Raj, ki se nahaja neposredno na smučišču, v Tihi dolini na Krvavcu. Prijeten dvonadstropni hotel gostom ponuja domače in sproščujoče vzdušje, zaradi česar je še posebej priljubljen med družinami, radi pa ga obiščejo tudi posamezniki in skupine. Gostom je na voljo 24 sob in 2 družinska apartmaja. Opremljeni so z vsem, kar potrebujete za preživljanje prijetnih počitnic v vseh letnih časih. Savna, fitnes, športni rekviziti, soba za hrambo smuči in dostop do interneta še dodatno poskrbijo za udoben in brezskrben oddih.
Poletni park na Krvavcu obiskovalcem nudi igrivo, zabavno, po želji pa tudi adrenalinsko preživljanje prostega časa. Primeren je tako za družine kot za zahtevnejše športnike. V njem vas čakajo kolesarski park, trampolini, plezalni stolp in gibalno-spretnostni poligon, lahko si privoščite adrenalinske spuste z gorskimi karti, z gorskimi skiroji ali s tubo in se preiskusite v lokostrelstvu ali frizbi golfu. Bi se podali na zanimiv izlet? Slovenski turistični biser Bled z jezerom, otokom in gradom je od Krvavca oddaljen le 35 kilometrov, še pol ure vožnje vas pripelje do čarobnega Bohinjskega jezera, navdihujoče pa so tudi bližnje lokalne znamenitosti, med katerimi sta kapela Marije Snežne in arheološko najdišče Krvavec. Na Krvavcu ni nikoli dolgčas, razen če to želite.

Svojim obiskovalcem Krvavec poleti ponuja popoln mir in sožitje z naravo. Lahko se odločite za planinarjenje, pohodništvo in kolesarjenje ali pa se prepustite sprostitvi in lenarjenju na pomirjujočih zelenih pašnikih. Sprehodi po planinskih pašnikih in grebenih okoli Krvavca vas napolnijo s svežim zrakom, z vonjem zdravilnih zelišč in lepoto razgleda. Z dnevom pa se idila ne konča. Ponoči se namreč Krvavec spremeni v enega najbolj romantičnih krajev, ko se lahko prepustite sanjarjenju pod zvezdnim nebom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.