- 66 % na iglični roler Premium v spletni trgovini www.roler.si! Plačajte 39,95 € in se s pomočjo vrhunske tehnologije veselite gladke in prožne kože, v vrednosti 119,99 €!

Ponudba vsebuje: 1x iglični roler Premium, ki bo odpravil celulit + uničil strije + odpravil brazgotine. Poštnina je brezplačna.

39,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
119,99 €
-66%
Prihranek:
80,04 €
 
 

Si želite lepo in gladko kožo brez napak? Pa se vam ne ljubi obiskati lepotilnega salona, kajne? Zakaj si ne bi pomagali kar sami? Razveselite svojo kožo s posebno terapijo, ki jo lahko izvajate kar doma!
Iglični Roler je v zelo kratkem času postal eden izmed bolj iskanih izdelkov na trgu lepotne industrije. Zaradi svojega izjemno učinkovitega načina, ki uničuje strije in celulit in odpravlja brazgotine, pa predstavlja hudo konkurenco dragim laserskim terapijam. Roler deluje na podlagi tehnologije mikro vbodov, ki povzročajo samoobnovo kože. Pri tem gre za zdravljenje kože na povsem naraven način.

Premium Iglični Roler je valjček, ki ima 540 drobnih iglic, s katerim izvajate terapije enako kot z običajnim Igličnim Rolerjem, le da boste s Premium Igličnim Rolerjem za tretmaje porabili bistveno manj časa, saj ima Premium Iglični Roler za razliko od običajnega, kar 348 iglic več.

Uporaba:
Nežno valjate z PREMIUM Igličnim Rolerjem na predelu, kjer želite popravljati nepravilnosti. Mikro-iglice takrat nežno predrejo zgornjo plast kože. Sam postopek je popolnoma neboleč in ne povzroča krvavitev. Po uporabi PREMIUM Iglični Roler obvezno sperite pod vročo vodo, vsaj enkrat na teden pa ga razkužite s 70% alkoholom, ki ga lahko kupite vsaki lekarni. PREMIUM Iglični Roler je primeren za vse vrste kože. Po tretmaju se priporoča nanos hranilne kreme z veliko vitamina C v vseh primerih, lahko se pa v primeru celulita nanese tudi anticelulitna krema, v primeru strij, krema proti strijam, v primeru brazgotin pa krema, ki pomaga zmanjševati oz. mehčati kožo brazgotin. Koža lahko po uporabi postane nekoliko rdeča, vendar rdečica v kratkem času po uporabi izgine.

Gre za zapleten proces, ki ga je zelo enostavno razumeti. Pri terapiji z PREMIUM Igličnim Rolerjem gre za mikro vbode, ki sprožijo naraven mehanizem v telesu. Prične se proces samozdravljenja. Gre za zdravljenje problematične kože na naraven način. Telo se odzove na mikro vbode tako, kot se odzove na vsako poškodbo, ki nastane na telesu. Razlika med dejansko poškodbo in navidezno mikro poškodbo je zelo velika. Pri poškodbi z mikro kirurškimi iglicami nameščenimi na derma valjčku, le-te sprožijo živčne receptorje, ki zaznajo poškodbo na koži. Iglice so tako tanke, da dejansko kože ne poškodujejo, koža ostane v nespremenjenem stanju, le telo jo zazna kot poškodovano. Zelo enostavno, gre za trik telesa. Živčni dražljaji, ki se prenašajo z električnimi signali do možganov, sprožijo proces zdravljenja kože. Ta proces spodbuja rast novih, svežih celic, ki se pretvarjajo v vlakna kolagena in elastina. To pomaga pri odpravi pomarančne kože in celulita, strij, nosečniških stij, starih brazgotin in prav tako brazgotin, ki nastanejo po operacijah. Nova vlakna tako odebelijo kožo in zapolnjujejo nekdanje atrofične brazgotine.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!