- 60 % na čudežno otroško skodelico v spletni trgovini Rintintin! Plačajte 7,95 € in zagotovite vašim malčkom zabavno malico, v vrednosti 19,95 €.

Ponudba vsebuje: 1x čudežna skodelica, prva otroška skodelica na svetu, ki se vrti za 360°C, hrana pa vedno ostane v njej.

7,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,95 €
-60%
Prihranek:
12,00 €
 
 

Čudežna skodelica se vrti in vrti, vsebino pa v sebi zadrži! Zdaj lahko pozabite na skrbi, ko otroci malicajo.

Čarovnija se skriva v sredini. Čudežna skodelica deluje tako kot globus. Notranja skodelica se obrača za 360° in odprtina čudežno ostane vedno na zgornji strani, tako da hrana vedno ostane v skodelici, ne glede na to, kako skačete, se zibate ali celo letite. Otroci lahko uporabljajo čudežno skodelico kot super pripravo za prenašanje malice. Otroci imajo radi čudežno skodelico, ker je z njo vsaka malica zabavna, in to ne da se pri tem kaj umaže. In ko je čas za malico mimo, skodelico pokrijemo s pokrovom, da malica ostane sveža, dokler ne postanemo ponovno lačni. Skodelica je idealna tudi za hranjenje vijakov in matic, sponk za papir, risalnih žebljičkov itd. Uporabljate jo lahko v pisarni, prinesite jo na zabavo ali na kopališče…

Skodelica je v otroških rokah 100-odstotno, popolnoma varna. Odprtina bo vedno obrnjena navzgor ne glede na to, kako jo otrok obrača.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!