- 52 % na 1x karto za doživljajski park na Jezerskem, pri Feel Green! Plačajte 14,88 € za nepozabno adrenalinsko izkušnjo, v vrednosti 31 €!

Ponudba vsebuje: NOVO Angry birds Jezersko + vzpon po macesnovi poti + ogled Kamniško-Savinjskih Alp + 20 m Indiana Jones viseči most + spust po jeklenih vrveh (100 m) + gugalnica na pečini + spretnostni poligon.

14,88€
    Kupi kupon
Vrednost:
31,00 €
-52%
Prihranek:
16,12 €
 
 

Spremenite se vsaj za en dan v planinskega orla in se zapeljite pod krošnjami dreves tudi vi!
Ponudba Družinskega spretnostnega poligona in Gorniškega doživljajskega parka na Jezerskem se enkratno dopolnjujeta in nudita nepozaben enodnevni izlet za vso družino ali vaše prijatelje. Po ogrevanju na spretnostnem poligonu sledi adrenalinski obisk na visokih elementih doživljajskega parka. Posebnost parka je avenija jeklenic, ki omogočajo letenje pod krošnjami dreves v skupni dolžini 100 metrov. Najdlje v Sloveniji!

Družinski spretnostni poligon (višina elementov: 0 – 2 metra) vsebuje:
Slack line – popularna spetnostna aktivnost, ki jo sestavlja najlonska gurtna napeta med oporni točki, služi kot športni pripomoček in je odličen način za izboljševanja ravnotežja.
'Kitajski zid'
– prečkanje lesene pregrade, visoke ravno dovolj, da mora sodelovati cela družina ali vsaj 2 osebi. Nič lažjega za otroke – kaj pa starši??
Pajkova mreža – poznana aktivnost, ki kar kliče po medsebojnem sodelovanju. Vsak član si izbere svojo luknjo in jo prečka prez dotika mreže. Sliši se enostavno, pa ni prav tako..
Ravnotežna ploščad
– vsi za enega, eden za vse. Iskanje ravnotežja na ogromni leseni ploščadi.
Angry birds Jezersko
 – popularna računalniška igrica v praksi. Spretnostna streljačina s fračo, paintball markerjem in lokom za piko na i.

Gorniški doživljajski park (višina elementov: 2 – 30 metrov):
Vzpon po macesnovi poti in ogled Kamniško-Savinjskih Alp z razglednega platoja. Macesnova pot je planinski poti podobna pot iz lesa in jeklenice, na katero smo pripeti ves čas kratkega vzpona s samovarovalnim kompletom.
Doživljajski sprehod preko 20 metrskega Indiana Jones visečega mostu. Točno tako kot v filmu – vse se ziblje, pol desk pa manjka. Razgled prima.Avenija dveh adrenalinskih žičnic (flying fox) - spust po jeklenih vrveh pod krošnjami dreves v skupni dolžini kar 100 metrov! S planinskimi orli si delimo nebo!
Adrenalinska gugalnica.
Postavljena na najvišji točki parka. 30 metrski pečini. Guganje in pogled čez rob – prinese 'nasmeh' na obraze še tako zadržanih. Če ne nasmeh, pa kakšen 'vzklik sreče'
Varnost
Za varnost je poskrbljeno na strokoven način s pomočjo izkušenih inštruktorjev in vso potrebno tehnično opremo! S strani Evropske zveze doživljajskih parkov smo pridobili MEDNARODNO VARNOSTNO LICENCO.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!