- 67 % na modno moško pričesko! S klikom na Izberi ponudbo, izberite: A. moško striženje za 4,95 € ali B. otroško striženje za 4,95 € ali C. žensko fen frizuro za 9,99 € ali D. žensko striženje, fen frizuro za 14,99 € ali E. žensko striženje, fen frizuro, barvanje za 24,99 €.

Ponudba vsebuje: modno moško striženje v Frizerskem salonu T&M!

Moderna priceska za vse
Moderna priceska za vse
Moderna priceska za vse
4,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,00 €
-67%
Prihranek:
10,05 €
 
 

Že antični bogovi Zevs, Jupiter, Samson, ... so svojo fizično moč kazali z gostimi lasmi, pred veki vekov pa so moški dajali velik pomen videzu svojih krepostnih las in njihovi negi, saj ti predstavljajo osebnost, moč in neodvisnost. Da se ne bodo veselile le mične gospodične, bodo danes v prvem planu navdušeni tudi gentlemanski gospodi! No, dejansko pa boste v win-win situaciji oboji :). Dame se boste končno nehale jeziti zaradi razmršenih las vašega dragega, ker se predolgo ni zmigal k frizerju! Gospodiči pa boste vzeli dih vašim boljšim polovicam in bili vsaj za trenutek deležni tišine :) 1nadan.si, v sodelovanju s Frizerskim salonom T&M, menimo, da je čas, da vaši lasje dobijo privlačno obliko in da iz vas naredimo božanstvo! Razvajajte lase in glavo z moškim striženjem, poživite vašo obliko vaše možate frizure, ali pa se le otstrizite na seksi kratkih 0,5, ki bodo v prihajajoči vročini več kot zaželeni... in še sexy ;) Prepustite se profesionalnim rokam frizerjev in naj se za vami obračajo lasje množic!

Najpomembnejši del oblikovanja pričeske je striženje, ki se je v zadnjih letih razvilo v pravo umetnost. Pri izbiri pričeske ni pomembna samo njena oblika ampak in predvsem oblika obraza, ki bo pričesko nosila. Izredno pomembna je izbira frizerja. Dober frizer je tisti, ki se vam bo znal posvetiti in svetovati pri izbiri pričeske, vam povedati kaj ustreza vaši obliki obraza oziroma kaj ne, ter predlagati rešitve, da se približa vašim željam. Samo odličen frizer vam bo znal dati koristne napotke za pravilno nego las in oblikovanje pričeske v domači kopalnici. Frizerji v našem Frizerskem salonu T&M zagotovo opravljajo to delo odlično.

Bodite šarmantni s svojo novo frizuro in si tako popestrite vroče spomladanske in poletne dni ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!