- 61 % na 3-mesečno all inclusive karto za jesenske vadbe, ki zajema: skupinske vadbe (spinning, zumba, tae bo in klasična aerobika) + obisk fitnes centra + 6x gratis obisk sveta savn (do 3 ure), v Wellnessu Aspara!

Plačajte 99 € in si jesensko gibanje zagotovite že danes, v vrednosti 256 €.

99,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
256,00 €
-61%
Prihranek:
157,00 €
 
 

Ljubitelji zdravega načina življenja, rekreativci in vrhunski športniki, vabljeni v fitnes center Aspara na Program lahkotnega gibanja. Najmodernejša oprema, strokovni nadzor in pozitivno vzdušje so zvesti sopotniki vsakogar, ki jih obišče.

Fitnes center se razprostira na 230 m2, kjer se nahajajo kardio in izotonične naprave ter proste uteži. Oprema je priznanega proizvajalca SportsArt. Kardio del je opremljen s tekači, orbitreki, kolesi, ležečim kolesom in X-trainer napravo. Uporabo kardio trenažerjev priporočamo pred vsako vadbo, dokler se telo ne ogreje. Lahko pa se uporabljajo tudi za izboljšanje kardiovaskularnih sposobnosti, kjer so vadbe priporočljive dolžine vsaj 1 ure oz. več. Prostor z izotoničnimi napravami ponuja vadbo za krepitev vseh mišičnih skupin, zgornjega, srednjega in spodnjega predela trupa.
Poleg fitnes vadbe so vam na voljo tudi skupinske vodene vadbe: spinning, zumba, tae bo in klasična aerobika. 
Spinning 
je vodena vadba na stacionarnih kolesih, ob spremljavi glasbe in strogo načrtovanem treningu. Kljub temu, da vadba poteka v skupini, je obremenitev na kolesu individualna, glede na posameznikovo fizično pripravljenost, starost in cilj, ki si ga je posameznik zadal.
Zumba je plesna fitness vadba, ki temelji na latino ritmih, kjer je najbolj pomembno, da se vsak, ki vadi, zabava. Vadba je zabavna, učinkovita in enostavna, osnovana pa je na principu intervalnega treninga, ki maksimalizira porabo kalorij (tudi do 800 kalorij v eni uri), izgorevanje maščob in toniranje mišic.
Tae bo je vodena vadba, ki uči posameznika kako komunicirati s svojim telesom in kako mora um opravljati z duhom. Je fitnes program, ki združuje najboljše iz različnih športnih disciplin in s tem nudi celostno vadbo. Je kombinacija samozavedanja in kontrole borilnih veščin, fokusa in moči boksa in milosti ter ritma plesa.
Aerobika je ena izmed najbolj znanih skupinskih vadb.  Združuje ritmično aerobno vadbo z raztezanjem in rutino treninga moči, katerih cilj je izboljšanje vseh elementov fitnesa (prožnosti, mišične moči, in srčno-žilnega fitnesa). Izvaja se v skupini, z glasbo v ozadju, ki jo izbere inštruktor.

Po naporni vadbi pa se boste lahko sprostili v Svetu savn. Na voljo so vam turška, finska in infrardeča savna.
Naj bo jesen aktivna!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 2
Žalec, Slovenija

Romantično wellness razvajanje v dvoje v Sprostilnem kotičku Spa

Romantična sprostitev v dvoje!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

3-urno kopanje v bazenskem kompleksu Wellnessa Živa na Bledu

Uživajte v sproščanju v bazenih! Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Tretma nege nog in razstrupljanje telesa v salonu Sprostilni kotiček

Popolna sprostitev ter razvajanje telesa in duha!

-50%
Oseb: 1
NOVO Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!