- 50 % na 1x vstopnico za Secret Disco, v soboto, 6. 7. 2013 ob 22.00 v prenovljenem Tivoli Clubu v Portorožu! Ne zamudite enkratnega žura in ekstremne elektronike z najnovejšimi festivalskimi hiti in unikatnimi bootlegi!

Plačajte 2,50 € za mešanico elektro in progressive housea z velikim pridihom live vokala, ki je že več let pravi recept za nepozabne nočne ekskurzije Caprisovega dua (Jake & Gizzy), v vrednosti 5 €.

2,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
5,00 €
-50%
Prihranek:
2,50 €
 
 

Tivoli Club v Portorožu znova odpira svoja vrata!
V sodelovanju z novo mednarodno ekipo so v preteklih mesecih diskoteko temeljito prenovili in nadgradili koncept zabav na nivo primerljiv s svetovno znanimi klubi. Ne zamudite enkratnega vstopa v poletje!

Secret Disco - Večer festivalske mainstream elektronike Elektronski duo SECRET DISCO, ki je v preteklosti že ustvarjal ob boku artistov kot so Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Yves V, Ferry Corsten, se seli v Tivoli Club. To poletje bo 1x na mesec ''pokal'' svojo ekstremno elektroniko z najnovejšimi festivalskimi hiti in unikatnimi bootlegi. Mešanica elektro in progressive housea z velikim pridihom live vokala je že več let pravi recept za nepozabne nočne ekskurzije Caprisovega dua (Jake & Gizzy).
- SECRET DISCO
http://www.secret-disco.com/
https://www.facebook.com/secretdisco69
- DJ Nightshift
https://www.facebook.com/nightshiftdj
- ScD Angel

Portorož je v maju postal bogatejši za še eno party destinacijo – Tivoli Club. Tivoli se nahaja v Portorožu tik ob plaži in je priljubljena party destinacija že skoraj dve desetletji. Z bogato zgodovino nepozabnih zabav je Tivoli znova odprl svoja vrata, tokrat v popolnoma prenovljeni obliki. V zadnjih mesecih je ekipa izkušenih mednarodnih strokovnjakov klub vizualno renovirala in nadgradila koncept zabav na popolnoma novo raven.
Tivoli bo poskusil narediti nekaj kar v Sloveniji ni naredil še nihče. Rezident DJji bodo svetovno znani disk jockeyi z bogatimi izkušnjami. Med njimi so Nicola Fasano & Steve Forest, Lissat & Voltaxx, Viktoria Metzker, Stereo Palma in mnogi drugi. Organizirali bodo številne festivale, zabave na ladji, posebne zabave in podobne dogodke, ki bodo zagotovo oživeli in popestrili nočno življenje v tem majhnem, vendar lepem mestu.
Live your life, enjoy the music!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!