- 50 % na 4-delni set linije Formanova za anticelulitno nego za ženske: 1x piling gel za prhanje + 1x gel proti celulitu + 1x krema za prožnost kože + 1x krema za roke in telo! Poštnina je brezplačna.

Plačajte 19,65 € in si zagotovite set izdelkov za popolno telo, v vrednosti 39,30 €.

19,65€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,30 €
-50%
Prihranek:
19,65 €
 
 

Prihaja poletje in z njim tudi večja skrb za telo, kratke obleke, krilca in kopalke.

Piling gel za prhanje z ekstraktom breze, jojobe, vode vrtnic, glicerina in alfa-hidroksi kislinami popolnoma očisti kožo in ji naredi piling. Koža postane gladka in mehka, ter popolnoma pripravljena na anticelulitni program. Piling nanesite z nežnimi gibi na vlažno kožo in nato temeljito sperite z vodo.
Gel proti celulitu vsebuje ekstrakt kofeina, guarane, ginkgota in vodo vrtnice. Hitro absorbira, zmanjšuje maščobe in vidno zgladi videz pomarančne skorje. Kombinacija zelišč in kofeina naredi kožo napeto, gladko, mehko in žametno. Gel nanesite dvakrat na dan na očiščeno kožo, ne dele, ki so dovzetni za nastanek maščob in celulita. Z malo močnejšimi, masažnimi gibi masirajte, dokler se gel popolnoma ne vpije v kožo. 
Krema za prožnost kože z aktivnimi sestavinami: vode vrtnice, ekstraktom graha, arnike in karitejevega olja, zmanjšuje strije in preprečuje nastanek novih. Redna uporaba kreme izboljša elastičnost in prožnost kože, posebej ob prehitri spremembi teže. Ob redni uporabi koži se povrne boljši videz, postane gladka in prožna. Nanesite jo po prhanju na vlažno kožo z nežnimi gibi. 
Krema za roke in telo z naravno vodo vrtnic, izvlečki morskih alg, vitamini E in oljem jojobe neguje, vlaži in pomirja kožo. Koži daje lesk, prožnost in mehkobo. Nanesite jo na kožo po prhanju ali kopeli z nežnimi masažnimi gibi.

Z redno nego in oskrbo boste dosegle najboljše rezultate. Anticelulitna linija za nego telesa je posebej narejena za zmanjševanje maščob, strij in celulita, ter preprečevanje in nastanek novih.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!