Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

- 50 % na 3 dni v Opatiji za 2 osebi v Remisens hotelih 4*: 2x nočitev s polpenzionom v hotelu Admiral, Kristal ali Villa Ambasador (glede na razpoložljivost) + 2x koktejl + uporaba hotelskih bazenov (Admiral, Villa Ambasador) + lastno kopališče (Kristal, Villa Ambasador)!

Plačajte 199 € za oddih v objemu morja in svežega zraka, v vrednosti 398 €.

Opatija 4* hotel za 2
Opatija 4* hotel za 2
Opatija 4* hotel za 2
Opatija 4* hotel za 2
Opatija 4* hotel za 2
199,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
398,00 €
-50%
Prihranek:
199,00 €
 
 

Remisens Hotel Admiral**** se nahaja zgolj nekaj korakov od centra Opatije, neposredno ob obali, nad sprehajališčem Lungomare. Kot edini hotel v Opatiji z lastno marino je idealen za ljubitelje jadranja, ki iščejo namestitev s 4 zvezdicami. Zunanja arhitektura daje hotelu moderen videz, notranjost pa je svetla in prostrana.
Hotel nudi obilo različnih užitkov: preživite lep sončen dan na zunanjem bazenu ali pa se sprehodite po SPA središču, kjer najdete notranji bazen, whirlpoole, savne in fitnes center. Uživajte v lokalnih specialitetah in vinu na letni terasi a la carte restavracije in se prepustite zdravilnemu morskemu zraku.

Remisens Revital Hotel Kristal**** v Opatiji je sanjska destinacija za vse, ki ste zaljubljeni v morje. Hotel leži na obali, nad sprehajališčem Lungomare, in nudi izjemen pogled, aromatične vonje in zvoke kristalnega morja. Poleg urejene lastne plaže poleti se v hotelu nahajajo tudi turška in finska savna (proti doplačilu), mini fitnes in lastno kopališče z ležalkami, senčniki ter whirlpoolom, ki kategorijo 4 zvezdic dvigujejo na nov nivo udobja. Hotelska restavracija nudi bogat izbor hrane in pijače, na voljo boste imeli bogat bife zajtrk in večerjo, po želji pa se lahko odločite za a la carte ponudbo.

Remisens Premium & Romantic Villa Ambasador**** u Opatiji predstavlja stik romantične atmosfere in ekskluzivne storitve za vrhunski oddih na morju. Vila je povezana s hotelom Ambasador*****, zato njeni gostje lahko uživajo v vseh vrhunskih storitvah petih zvezdic, vključno s Five Elements Wellness & Spa ter najboljši kulinariki v Opatiji. Sobe zgodovinske premium vile so urejene romantično, tako da boste predvsem pari preživeli nepozaben dopust.
Sosednji hotel Ambasador nudi odlično hrano, vrhunska vina in pogled na kristalno morje, ki vaju ne bo pustil ravnodušnega. Nad sprehajališčem Lungomare je vila idealna za uživanje, sprostitev in večerne sprehode z ljubljeno osebo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Lovran, Hrvaška

Popoln wellness oddih v Villi Eugenia 4*

Sproščanje v srcu Kvarnerja!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.