- 52 % na 60-minutno masažo z eteričnimi olji: ALI masaža Harmonija (hrbet + noge zadaj + stopala) ALI refleksna masaža: (hrbet/križni del + ramenski obroč + vratni del + masaža stopal), v Salonu masaže in lepote Orhideja!

Plačajte 16,80 € za fizično in psihično sprostitev po izbiri, v vrednosti 35 €.

16,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-52%
Prihranek:
18,20 €
 
 

Dotik je zelo pomemben del človeškega stika. Pomaga nam občutiti povezavo z ljudmi okoli nas. Masaža z dotikom skozi drgnjenje ali gnetenje delov telesa sprosti mišice in zagotavljajo čutno stimulacijo. Je ena najprijetnejših dejavnosti, pri kateri lahko naredimo nekaj zase in za svoje telo.

Odhitite v Salon masaže in lepote Orhideja in se prepustite 60-minutnemu razvajanju!
Masaža Harmonija se izvaja na osnovi klasične masaže in poteka ob posebnem energetskem pretoku, ki vas pripelje do izredno sproščujočih stanj in ponese v popolno sprostitev. Izvaja se na najbolj napetih delih telesa (hrbet,noge zadaj in stopala) s kombinacijo zdravilnih eteričnih in rastlinskih olj in različnih masažnih tehnik (limfna drenaža, akupresura in refleksnoconska masaža stopal). Z njo dosegamo fizično in psihično sprostitev. Pri masaži uporabljajo olja proti mišični napetosti in bolečinam, ki tudi izboljšujejo psihično počutje in zmanjšujejo stres. Refleksna masaža se izvaja na hrbtnem/križnem delu, ramenskem obroču, vratnem delu ter na stopalih. V salonu pri masažah uporabljajo samo naravna in aroma olja!

Osnovni cilj masaže je, da pomaga telesu povečati zdravje in dobro počutje. Na žalost se nas večina odloči za masažo šele takrat, ko nas kaj boli ali smo res pod stresom. Koristi, ki jih pridobimo z masažo, je mnogo, masaža pa predvsem lajša stres, spodbuja sprostitev, izboljša krvni obtok, izboljšuje držo, znižuje krvni tlak, pomaga upravljati bolečine, sprošča mišice, izboljša fleksibilnost, dihanje, sprošča napetost in glavobole, krepi imunski sistem in zmanjšuje depresijo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Tretma nege nog in razstrupljanje telesa v salonu Sprostilni kotiček

Popolna sprostitev ter razvajanje telesa in duha!

-50%
Oseb: 1
NOVO Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!