Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

- 50 % na celodnevni (6-8 ur) morski ribolov v "Stand up" tehniki za 1 osebo: najem barke s skiperjem + vsa potrebna oprema + vabe + ribolovne dovolilnice + prigrizek in pijača na krovu! Kuponi so unovčljivi do 24. 12. 2013.

Plačajte 68,90 za avanturo, akcijo in dobro zabavo, v vrednosti 138 €.

68,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
138,00 €
-50%
Prihranek:
69,10 €
 
 

"Stand up" tehnika ribolova s čolna, na odprtem morju slovenske obale je avantura, ki jo ne smete izpustiti iz seznama dogodivščin v letu 2013!

S ponudnikom se ob dogovorjeni uri in na dogovorjenem mestu srečate na slovenski obali. Na barko naložite vso potrebno opremo, palice in vabe, malico ter pijačo. Lahko uporabljate tudi lastno opremo, v kolikor je primerna in zakonsko dovoljena. Zagotovite si ustrezno obleko in obutev ter pridite v ustreznem psihofizičnem stanju. Ob dogovorjenem času izplujete na prvo lovno področje in v tem času prejmete vse potrebne varnostne in ostale napotke v zvezi s plovbo in ribolovom. 
Na barki je poskrbljeno za malico in pijačo (alkohol dovoljen, vendar v zmernih količinah), ki je, tako kot ribolovna dovolilnica, gorivo, skiper, osnovne vabe in oprema vključena v ceno, medtem ko ulov praviloma pripada barki. Plovba  predvidoma traja vsaj 3-4 ure pri poldnevnem (to je jutranji ali večerni) in vsaj 6-8 ur pri celodnevnem ribolovu, zato je potrebno seveda misliti tudi na primerna oblačila. Organizator lahko zaradi višje sile, predvsem vremena, plovbo odpove tudi v zadnjem trenutku in jo prestavi na drug ustrezen termin. Organizator iz varnostnih razlogov ali na željo gostov lahko tudi prekine že začet ribolov. V kolikor do prekinitve pride na željo ali po krivdi gosta (alkoholiziranost, neupoštevanje varnostnih pravil) ali iz varnostnih razlogov več kot 4 ure po izplutju (okvara, vremenske razmere …), gost nima pravice do povračila udeležbe. V kolikor pa zaradi varnostnih ali drugih višjih razlogov, pride do odpovedi v zadnjem trenutku ali v manj kot 4 urah po izplutju ob celornevnem in manj kot 2 uri po izplutju ob poldnevnem, pa za to ni kriv gost, je ta upravičen do udeležbe v drugem primernem terminu, ne pa do povračila plačila. Kljub temu, da je za varnost dobro poskrbljeno, pa se morajo udeleženci zavedati, da še vedno obstajajo določena tveganja, za katera organizator ne prevzame odgovornosti in je zato udeležba na ribolovu izključno na lastno odgovornost, kar udeleženec tudi potrdi s podpisom izjave pred izplutjem.

Organizator prireja ribolov na več načinov, prilagaja se trenutnim razmeram ter po najboljši moči poskrbi za zagotovitev ulova, bodisi glavonožcev, manjših rib, pa tudi večje primerke rib, npr tun ter lic je možno ujeti . Izkušnje in pametni predlogi udeležencev so seveda zelo dobrodošli, saj organizator ne jamči za ulov, temveč je to skupno delo celotne posadke in je odvisno od dobre volje Pozejdona. Cena je določena na čoln, tako da je vnovčitev posameznih kuponov možna samo tako, da organizator na barko sprejme 3 udeležence, oziroma lahko manj udeležencev razliko doplača.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.