Mega poletje na Laguni mestni plaži! - 58 % na paket vsaj treh maxi vstopnic za vodne užitke na letnem kopališču Laguna! Gremo na bazen! Kuponi so unovčljivi celo poletje!

Ob nakupu 3 kuponov prejmete platinast bon za sladoled ob odhodu, ob nakupu 5 kuponov prejmete bronast bon za cocktail ali mini otroško dnevno karto + sladoled ob odhodu, ob nakupu 10 kuponov prejmete srebrn bon za MAXI karto za celodnevno vodno uživancijo + 2x cocktail Mojito + 3x sladoled ob odhodu, ob nakupu 20 kuponov prejmete zlati bon za vstopnico za Fashion TV Pool Party & David Morales + 4x Cocktail Mojito + 2x MAXI karto za celodnevno vodno uživancijo + 6x sladoled ob odhodu domov.

Laguna celodnevna karta
Laguna celodnevna karta
Laguna celodnevna karta
Laguna celodnevna karta
Laguna celodnevna karta
6,72€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,00 €
-58%
Prihranek:
9,28 €
 
 
Ponudba zaključena

Gremo na bazen! Gremo na Laguno, ki je že 8 let najboljše slovensko letno kopališče!
Zdaj veste, kje boste preživeli poletje!
Poletje na ljubljanski mestni plaži Laguna je preprosto svetovljansko! Brez nepotrebne gneče, brez morskih ježkov, brez žgočega sonca, ker se ne morete skriti v senco! Zgolj užitek pravega morja, lepo preživeti dnevi z družino ali prijatelji in želja po še!
Cel dan, kateri koli dan v tednu vse do 1. septembra 2013,lahko uživate v poležavanju in sončenju v vodi, se predajate valovom, prepuščate 10-metrski zračni masažni kadi ali celo pretočnemu whirlpoolu. Ali pa sodelujte v zabavnem animacijskem programu, ki se vedno izvaja ob in tudi v bazenu! Petke, sobote in nedelje od 17. do 20. ure gostijo DJ-je.

Laguna mestna plaža se razprostira na skupni površini 19.000 m2. Ograjeni bazenski obroč zajema 5.500 m2. V bazenskem obroču je 4.000 m2 obbazenskih talnoogrevanih tlakovanih površin in 1.300 m2 vodnih površin, ki omogočajo kapaciteto 1.840 kopalcev istočasno ali 2.500 kopalcev čez ves dan. V bazenskem obroču se nahaja cocktail bar Vitka z 12 vodnimi barskimi stoli in vrtom s 50 sedeži. Na tlakovanih površinah je 300 ležalnikov in 150 senčnikov. Izven bazenskega obroča je 10.000 m2 površin parka, namenjenega za počivanje in prireditve (delno tlakovano, pretežno angleška trata), kjer se nahaja 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter 4 zunanji sanitarni kontejnerji. Otroško igrišče je veliko 420 m2, opremljeno z rustikalnimi igrali, odrom za predstave in igrali na prostem.

V kompleksu Laguna mestna plaža se nahajajo 3 igrišča za odbojko na mivki s tribunami. Na travnati površini se nahaja Ritka bar, opremljen z vrtom za 250 gostov. Ob travnati površini je priredtveni šotor za 300 oseb z 20 mizami in klopmi primernimi za piknike.

Ob nakupu 3 kuponov prejmete platinast bon za gratis 1 x sladoled, ali pa sladoled big milk ob odhodu domov, Ob nakupu 5 kuponov prejmete bronast bon za 1 x sladoled, ali pa sladoled big milk ob odhodu domov + cocktail ali mini otroško dnevno karto gratis, ob nakupu 10 Maxi vstopnic prejmete srebrn bon za 1 x MAXI karto za celodnevno vodno uživancijo gratis + 2 x cocktail Mojito + 3 x sladoled lučko ob odhodu, ob nakupu 20 maxi kart prejmete zlati bon za 1 x vstopnico Gratis za FASHION TV POOL PARTY & David Morales, ki bo potekal 19. Julija na Laguna mestna plaža, Ljubljana +4 x Cocktail Mojito + 2 krat MAXI karto za celodnevno vodno uživancijo gratis + 6 x sladoled lučko ob odhodu domov gratis.

NAGRADNA IGRA
(Splošni pogoji sodelovanja): Vsi, ki boste kupili več kot 6 kuponov sodelujete v nagradnem žrebu: 1x letna karta fitness SokolLaguna 365€, 2x sezonska karta MAXI laguna 220€, 5x mesečna karta fitness SokolLaguna 30€, 10x dnevna karta Maxi laguna 16€, 2x Dnevna karta Rock Otočec na Laguni 24€, 2x Karta Fashion on the pool with David Morales 14€. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Nagrajenec/ka bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali GP LJUBLJANA, D.D. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (UL RS številka 86/2004). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu sodelujete lahko tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom "Laguna" na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizator nagradne igre je GP LJUBLJANA, D.D.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.