- 66 % na vrhunsko beljenje zob CosmeticBright (1 obisk, 90 min) za čudovit nasmeh, v salonu Studio Lotos! Kuponi so unovčljivi do 30. 9. 2013.

Plačajte 119 € in si zagotovite ponovno bele zobe, v vrednosti 350 €.

119,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
350,00 €
-66%
Prihranek:
231,00 €
 
 

Beli zobje niso več visok luksuz, z najnovejšo tehnologijo so postali tudi del "navadnih" ljudi. Vsakdo si želi imeti lepe, bele zobe, ki kažejo na urejenega, zdravega človeka. Prav zato se v Studiu Lotos nudijo najnovejšo tehnologijo beljenja zob!

Kako deluje CosmeticBright beljenje zob? 
Beljenje zob je proces beljenja, ki posvetli zobno sklenino tam, kjer je umazana oz. temnejše barve. Do beljenja zob pride zaradi posebne pene, ki prihaja iz CosmeticBright® ustnika. Večina madežev bo tako izginila z nežnim delovanjem aktivne vsebine, ki ob hkratnem delovanju UV svetlobe in toplote, oksidira v ponovno svetlo, belo barvo. Za učinkovito beljenje zob je potrebno ustnik nositi v kratkem obdobju dvajsetih minut, ob osvetlitvi s posebo lučjo BriteLite®, dokler niste v celoti zadovoljni z belino svojih zob. Sistem omogoča postopno doziranje in s tem omogoča postopne rezultate, s katerimi boste zadovoljni in se sami odločili, kdaj so zobje ravno prav beli. Vaši zobje se bodo pobelili za približno 7 odtenkov pri eni uporabi.
Ali je beljenje zob škodljivo?   
Znanstvene raziskave na univerzi v belgijskem mestu Leuevenu so pokazale, da sistem za beljenje zob v nobenem primeru ne škoduje negativno na zdravo in normalno sklenino. Prav tako CosmeticBright ustreza vsem zahtevam o doziranju belilnega sredstva, saj posebna formula preprečuje predoziranje. Prav tako ima pomembno vlogo tudi čas tretmaja, saj en tretma traja samo 20 minut.

Kakšen je proces beljenja zob?   
Beljenje zob je v bistvu belilni proces, ki posvetli obarvanost zobne sklenine. V procesu se uporablja edinstven nastavek, ki se uporabi 20 minut v večih tretmajih, dokler ne dosežemo želene beline. Priloženi so tudi razni dodatki in priročnik za uporabo.
akaj je CosmeticBright® boljši od ostalih preparatov za beljenje zob?    
UniversalBright je prvo podjetje, ki uporablja ustne nastavke (patentirano), kar rezultira v popolni prileganosti zobem in ne pronica v usta, kot večina ostalih. Po zagotovilih Ameriškega zobozdravniškega združenja (American Dental Association) je uspešnost z UV svetlobo in toploto bistvena za profesionalno uporabo.
Tretma se izvaja v enem obisku in sicer v treh intervalih po 20 min. Skupaj s pripravo je čas trajanja 90 min.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!