MILKA razvaja in nagrajuje! - 33% na Milko Noisette 300g v trgovinah Tuš + nagradna igra za 1nadan.si uporabnike: 15x "Milka kolesarski paket za otroke" (1x čelada + 1x ključavnica + 1x bidon), 15x "Milka poletni paket" (1x napihljiva žoga + 1x kapa) in 15x dekorativna blazina Milka!

Klikni na "kupi kupon" in natisni brezplačni kupon, s katerim pridobiš 33 % popust pri nakupu Milke Noisette 300g v eni izmed trgovin Tuš (razen franšiz in Tuš ekstra Ptuj). Plačaj le 1,79 € za slastno čokolado v vrednosti 2,69 € in sodeluj v nagradni igri za mega Milka nagrade.

0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
0,00 €
-100%
Prihranek:
0,00 €
 
 

Milka - najbolj nežno presenečenje poletja!  

Milka je ena od najbolj prepoznavnih in priljubljenih znamk. Milke je do src ljubiteljev čokolade prišla preko 112 let kvalitete, strokovnosti in posvečenosti izdelave najbolj nežne in okusne čokolade na svetu.  

Mi verjamemo, da lahko malo Milka čokolade naredi svet bolj nežen, zato smo za vas pripravili posebno ponudbo - Milka Noisette 300g za samo 1,79 € in nagradno igro z mega Milka nagradami: 15x "Milka kolesarski paket za otroke" (1x čelada + 1x ključavnica + 1x bidon), 15x "Milka poletni paket" (1x napihljiva žoga + 1x kapa) in 15x dekorativna blazina Milka!

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji): 
S klikom na “kupi kupon” sodelujete tudi v nagradni igri: ”Milka in 1nadan.si ti mega Milka nagrade podari”. Organizator nagradne igre je MEDIA LAB d.o.o.. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žrebanje bo potekalo 26. 6. 2013. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Nagrajeneci bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščeni po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Prevzem nagrade se bo izvedel na sedežu podjetja MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: MEDIA LAB d.o.o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen petinštiridesetih (45) nagrajencev, za namen podelitve nagrad. Nagrajeneci se strinjajo, da jih organizator po koncu žreba objavi kot nagrajence na svoji spletni strani, Facebook-u in blogu z imenom in priimkom. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu lahko sodelujete tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom "MILKA" na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.