- 56 % na 3-dnevni aktivni paket ob Bohinjskem jezeru: 2x nočitev z zajtrkom (lastna kopalnica) v Hostlu pod Voglom + 1x avantura rafting na Savi Bohinjki ALI 1x obisk adrenalinskega parka + najem kanuja (1/2 dneva) + izposoja kolesa (1/2 dneva)!

Plačajte 49,28 € za, dneve polne aktivnih užitkov, v vrednosti 112 €. Kupon velja za 1 osebo.

Bohinjsko jezero, aktivni oddih
Bohinjsko jezero, aktivni oddih
49,28€
    Kupi kupon
Vrednost:
112,00 €
-56%
Prihranek:
62,72 €
 
 

Da bi veter zapihal tudi v vaša jadra in bi poletje, poletne aktivnosti in radosti užili do maksimuma, enostavno morate užiti uživancijsko pljuskanje Save Bohinjke in kapljice vode, ko boste drseli po njeni površini med avantura raftingom ali pa s kanuji. Da pa se ne bi zgodilo, da bi pridobili plavajočo kožico med vašimi prsti, se boste čez drn in strn podili tudi na kolesih. Bodite brez skrbi, tudi za energijo smo poskrbeli, saj jo boste zjutraj užili v obliki krepostnega zajtrka. Užijte sonce in užijte poletje z vsako navdušeno celico v vašem telesu in GREMO ;)
P.s., če vam rafting ni pri srcu, obiščite adrenalinski park :)

Rafting v Bohinju izvajajo z avantura rafti. Ti rafti so narejeni za dve oz. tri osebe, zato boste morali raft usmerjati sami. Vodnik raftinga vas bo v kajaku le usmerjal, kje oz. po kateri strani reke morate peljati. Težavnost reke je za to obliko raftinga idealna, zato je to razburljiv izlet za vsakogar, ki poleg uživanja v naravnih lepotah reke, uživa tudi v odkrivanju svojih sposobnostih pri premagovanju brzic v stabilnih raftih. Za rafting izlet potrebujete le kopalke, brisačo in majico. Inštruktorji raftinga bodo za vas izbrali primerno neoprensko obleko, neoprenske čevlje in rešilne jopiče. S kombijem vas bodo odpeljali na vstopno mesto in vas po končanem rafting izletu pripeljali nazaj pred Hostel Pod Voglom.

Adrenalinski park v Bohinju je postavljen pri Hostlu Pod Voglom tik ob Bohinjskem jezeru. Adrenalinski park v Bohinju je poligon na višini od 8 do 14m, sestavljen iz različnih nalog, ki jih je možno premagovati individualno ali skupinsko. Pod nadzorom izkušenega in profesionalno izučenega inštruktorja adrenalinskega parka, boste imeli priložnost izkusiti čisto nove in nenavadne situacije. V sklop in ceno programa na adrenalinsem  parku v Bohinju spada tudi Orjaška gugalnica.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Lovran, Hrvaška

Popoln wellness oddih v Villi Eugenia 4*

Sproščanje v srcu Kvarnerja!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.