- 50 % na seksi spodnje perilo (izbirate lahko med 4 različnimi kompleti, več velikosti): ALI negliže s tangicami Flamenco ALI oblekica s tangicami Oxalis ALI top in tangice Carat ALI top in hlačke Peony, v spletni trgovini Urejena.net! Poštnina je brezplačna!

Plačajte 14,45 za privlačno spodnje oblačilo, v vrednosti 28,89 €.

14,45€
    Kupi kupon
Vrednost:
28,90 €
-50%
Prihranek:
14,45 €
 
 

Zagotovite si seksi oblekico, v kateri se vam partner ne bo mogel upreti! ;)

Izbirate lahko med 4 različnimi kompleti:
1. Oblekica Flamenco s tangicami
Elegantna oblekica narejena iz mehke tkanine, ki je češnjevo rdeče barve, primerna tudi kot spalna srajčka. Globok dekolte lepo izpostavlja prsi. Izvezene košarice s čipko in loki so mamljive za oko. Nežni rez pokaže ženske prsi, spodnji del srajčke pa daje ženstven izgled. Vključene so tudi tangice. Velikost: S/M, L/XL in XXL.
2. Oblekica Oxalis s tangicami
Elegantna kratka obleka v črni barvi z kovinskimi, bleščečimi naramnicami. Obleka se lepo prilagodi telesu in poudaril ženske adute. Naramnice so posute z bleščečimi kamenčki. Priložene so ujemajoče se tangice. Primerna z vse ljubiteljice kratkih oblekic, je izredno prijetna za nošenje, saj je izdelana iz čudovitega mehkega materiala. Vsak kovinski del uporabljen v naši kolekciji je previdno izbran. Ne rjavijo, so odporni in ne vsebujejo niklja, narejeni iz visoko kakovostnih kamnov. Velikost: L/XL.
3. Carat top&tangice
Glamurozni prosojni komplet, narejen iz elastičnega, mehkega materiala v črni barvi, z modro kombinacijo. Zelo ženstven komplet, primeren tako za intimne trenutke, kot tudi za različne priložnosti. Pod prsmi ima lepo čipko ter hlačke v enako kombinaciji. Velikost: S/M in L/XL.
4. Peony top&hlačke
Romantični komplet sestavljen iz dveh delov. Narejen je iz elastične tkanine v rdeči barvi. Zgornji dela je okrašen s čipko v cvetličnem vzorcu. Priložene so ujemajoče hlačke. Intenzivna barva naredi ta komplet še bolj glamurozen. Velikost: S/M in L/XL.
Izdelki so pakirani v lični škatlici in so primerni tudi kot darilo.

Urejena.net je spletna trgovina, s kakovostno ponudbo izdelkov za ženske. Ponudba zajema več kot 700 izdelkov, izbor pa zajema kvalitetne in ugodne izdelke evropskih blagovnih znamk. Ti so specializirani na posamezno področje proizvodnje in dosegajo zelo visoko kvaliteto in se ponašajo tudi z zlatimi in srebrnimi priznanji na evropskem in svetovnem nivoju. Z veseljem vam pomagajo tudi s telefonskim nasvetom na 070/898-277 ali na [email protected]. Obiščite nas in bodite urejene!

Blagovne znamke, ki jih lahko najdete na www.urejena.net, so naslednje:
Obsessive – vrhunska kolekcija ekskluzivnega spodnjega in erotičnega perila 
Verano svetovno znana blagovna znamka modnih in kvalitetnih kopalk
Fiore - blagovna znamka ženskih nogavic, ki se ponaša z zelo kvalitetnimi, modnimi hlačnimi in samostoječimi nogavicami,
Wol-bar – linija spodnjega perila; spodnjih hlačk od klasičnih do seksi modelov
Bas Bleu - specializiran evropski proizvajalec hlač in legic, ki so izdelani po zadnjih modnih zapovedih, tudi v kombinaciji z eko usnjem
Gotex – blagovna znamka modrcev

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!