Do - 52 % na 3-dnevni poletno - jesenski oddih v hotelu Krn v Tolminu za 2 osebi: 2x nočitev z zajtrkom + 3 urna upraba savne (finska).

Plačajte 69,10 € za uživanje v hribih in sproščanju, v vrednosti 143,96 €.

69,10€
    Kupi kupon
Vrednost:
143,96 €
-52%
Prihranek:
74,86 €
 
 

V osrčju Tolmina vas pričakuje hotel Krn, ki je odlično izhodišče za odkrivanje neokrnjene in divje narave v okolici tolminskih gora. Spoznajte skrivnostne jame, izvire in lepote biserne reke, ki vas bo preprosto očarala.

V hotelu vam je na voljo brezplačen internet, svetujemo vam pri izbiri športnih programov, izletov in prevozov. Pri nas lahko dobite ribiške karte in padalske dovolilnice. Na voljo vam je veliko parkirišče, primerno tudi za motoriste in kolesarje. V hotelu se nahaja kavarna, restavracija, grajska klet, lovska soba, letni vrt, letna terasa, finska savna, večnamenska dvorana in trgovina z domačimi prehrambnimi izdelki. Ob koncu tedna pa lahko večere preživite v hotelskem klubu ob izbrani glasbi.

Hotel je dobil ime po mogočni gori, ki se dviga 2244 m visoko nad levim bregom reke Soče, ene najlepših evropskih rek. Pogled na kamniti venec tolminsko-bohinjskih gora, objem prozornih voda Tolminke in Soče, ki se pod Tolminom združujejo v Sotočju, bogastvo zelenih pobočij, ki vse naokrog obkrožajo Tolminsko kotlino, ustvarjajo čudovit ambient na južnem obrobju Triglavskega narodnega parka, ki vas vabi, da ga doživite.

Tolmin je največji kraj v Zgornjem Posočju in že stoletja naravno središče Tolminske. Sprehod skozi mesto vas popelje v zgodovino, v čas oglejskih patriarhov, tolminskih grofov in puntarjev, vihre prve svetovne vojne in soške fronte. Tolmin je naravno izhodišče za izlete v naravo, planinarjenje, kopanje ob bregovih rek, kolesarjenje, ribarjenje, padalstvo, za vodne športe. V njegovi neposredni bližini ležijo naravne in kulturne dediščine Zgornjega Posočja, pa tudi italijanska starodavna mesteca (Čedad) in italijanska nakupovalna središča(Udine).

Še nekaj namigov za izlete v okolici: Grofova voda nad Gabrjami, ostaline gradu na Kozlovem robu, sotočje Tolminske in Soče, Tolminska korita, Mengore, izviri energijskih vod, planina Polog, cerkvica v Javorci, Kosmačeva domačija...

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.