- 50 % na letno naročnino na revijo Wellness, univerzalni vodič do zdravega, aktivnega in polnega življenja, ki izhaja 4x letno, pri Agenciji Novelus d.o.o.!

Plačajte 5,99 in preberite vse o dobrem počutju, negi telesa, duši in duhu, v vrednosti 12 €.

5,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,00 €
-50%
Prihranek:
6,01 €
 
 

Prva slovenska Wellness revija za dobro počutje, nego telesa, duše in duha!
Revija Wellness je univerzalni vodič do zdravega, aktivnega in polnega življenja. Je prva specializirana revija za wellness v Sloveniji, ki stremi k podajanju kredibilnih in verodostojnih vsebin na privlačen, oseben način, z natančnimi informacijami in atraktivno moderno podobo. Gradi na življenjskem slogu uporabnikov, kjer izhaja iz njihovih potreb, želja in pričakovanj.

Ker pa je potreba ljudi po zdravem načinu življenja iz dneva v dan večja, želi revija Wellness bralcu približat popularen življenjski stil, v kombinaciji z zdravjem in dobrim počutjem. Revija je tako namenjena ženskam kot moškim. Tistim, že obstoječim uporabnikom velneških storitev, kot tistim, ki bodo to šele postali. Nenazadnje pa je revija Wellness namenjena tudi tistim, ki želijo svoje znanje o velnesu izpopolniti.

Revijo pripravlja ekipa izkušenih in kreativnih avtorjev, zato temelji na kakovostnih in kredibilnih člankih strokovnjakov. Za revijo Wellness pišejo nekatera najbolj poznana slovenske imena iz področja zdravstva, športa, duševnega razvoja ipd. Njena sofisticirana podoba oblikovno, vsebinsko ter kakovostno ustreza celostni podobi korporativne blagovne znamke in jo tudi uspešno podpira. Široka ciljna skupina potrjuje dejstvo, da je revija Wellness univerzalni vodič do zdravega, aktivnega in polnega življenja. V vsaki izdaji revije Wellness lahko na zadnji strani najdete tudi kupončke s popusti za najprivlačnejše storitve na področju wellnessa v Sloveniji. Prav tako je revija popoln vodič za stalno naraščajoč trg  ponudnikov in izdelkov.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!