- 60 % na "fat burner" CLA ETHYL ESTER (90 kapsul), živilo za športnike, rekreativce in zdrav način življenja! Ob nakupu 2 kuponov poštnina brezplačna!

Plačajte 14,99 € in izgubite nakopičeno telesno maščobo ter izboljšajte tonus mišic, v vrednosti 37,49 €.

14,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
37,49 €
-60%
Prihranek:
22,50 €
 
 

Kaj pomislite ob besedi dieta, hujšanje, izguba odvečnih kilogramov? Joj, pa ne že spet... Še pomnite tista brezskrbna leta mladosti, ko še ni bilo vseh teh odvečnih kilogramov, ki jih je iz leta v leto več? Zavedanje problema je prvi korak do rešitve in saj veste, nikoli ni prepozno, da začnete prav danes in ne tako kot vedno - jutri. Prevzemite kontrolo nad vašo telesno težo, varno in učinkovito s CLA ETHYL ESTER!

"Fat burner" CLA ETHYL ESTER je namenjen aktivnim posameznikom in običajnim obiskovalcem fitnes centrov, kot tudi telesno neaktivnim posameznikom, ki želijo izgubiti nakopičeno telesno maščobo in posledično poudariti mišični tonus (zaradi izgube maščobe pridejo mišice bolj do izraza), ter športnikom, ki želijo izgubiti nakopičeno telesno maščobo in ohraniti čisto mišično maso. Je 100% naraven izdelek, 100% brez prepovedanih substanc v športu, 100% brez neželenih stranskih učinkov. CLA se pridobiva iz žafranike (barvilni rumenik, pravi divji žafran [Carthamus tinctorius]) in je naravni vir esencialnih omega 6 maščob. Najvišja koncentracija dveh aktivnih CLA izomer (v razmerju 50:50): c9, t11 in t10, c12. Vsebuje naravno obliko vitamina E, ki ima pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, kar krepi imunsko odpornost.

Kako deluje "fat burner" CLA ETHYL ESTER:
- znižuje telesno težo, saj CLA poveča izgubo nakopičene maščobe. Posledično pridobimo vitko postavo z nizkim odstotkom telesne maščobe
- preprečuje kopičenje maščobe na predelu zadnjice, stegen, bokov in trebuha pri ženskah, ter na predelu trebuha in nadlahti pri moških
- ohranja in v primeru telesne aktivnosti poveča čisto mišično maso ter izboljša tonus mišic
- CLA razgrajuje nasičene maščobe in znižuje (t.i.) slab LDL holesterol
- vsaka serija je testirana v laboratoriju, da je zagotovljena varnost in efektivnost, njuno najvišje razmerje v prid prve

PRIPOROČENA UPORABA: 
Zaužijte eno do tri kapsule trikrat dnevno, z ali po obroku. Izdelek vsebuje 90 kapsul kar zadostuje za en mesec nepretrgane uporabe. Rok uporabe najmanj do konca: junij 2015.

15 dnevna garancija! Če z izdelkom niste popolnoma zadovoljni vam vrnemo celoten znesek kupnine! Možnost vračila blaga v 15 dneh od dneva nakupa.

Korak za korakom izklesajte svoje telo, tako kot je Michelangelo izklesal Davida!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!