- 69 % na tečaj »Brezplačna in učinkovita spletna predstavitev v družabnih medijih« (3x 5 ur, med posameznimi srečanji bo udeležencem omogočeno sodelovanje in pomoč v spletni učilnici), na Andragoškem zavodu Maribor-Ljudski univerzi!

Plačajte 99,20 € in spoznajte neskončne možnosti učinkovite promocije vaše dejavnosti v družbenih medijih, v vrednosti 320 €!

99,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
320,00 €
-69%
Prihranek:
220,80 €
 
 

Razmišljate o svojem lastnem poslu, malem podjetju in bi za promocijo svoje dejavnosti potrebovali učinkovito in cenovno dostopno spletno predstavitev oziroma nastop na svetovnem spletu?
Na Andragoškem zavodu Maribor so za vas pripravili izobraževanje, v okviru katerega se boste seznanili z možnostmi preprostih in uporabnikom prijaznih spletnih tehnologij, za izgradnjo privlačnih in učinkovitih spletnih predstavitev. Danes so posameznikom, podjetjem in organizacijam za te namene na razpolago raznovrstna brezplačna, pa pogosto spregledana spletna orodja, kot so spletni dnevniki in različna spletna socialna omrežja, vse skupaj poznano tudi pod imenom družbeni mediji.

Izobraževanje bo izvedeno v obliki predavanj in praktičnega dela v računalniški učilnici.
V okviru delavnice/tečaja/izobraževanja se boste seznanili z pomenom nastopa posameznika, podjetja ali NPO, na spletu in družbenih medijih in možnostih, ki jih nove spletne tehnologije ponujajo posameznikom, podjetjem in organizacijam najrazličnejših velikosti. Ob praktičnem delu se boste naučili uporabljati brezplačne tehnološke rešitve, primerne za izdelavo samostojnih spletnih strani, nadgradnjo le teh s funkcionalnostmi in principi družbenih medijev. Praktično delo bo izvedeno na ta način, da bodo udeleženci v času trajanja delavnice samostojno vzpostavili delujočo spletno stran s pomočjo brezplačnih tehnologij spletnih dnevnikov. Če pa z spletno predstavitvijo podjetja že razpolagate, pa boste spletni dnevnik kot orodje sodobnega spletnega komuniciranja lahko vključili v že obstoječo spletno stran.

Spletno predstavitev bomo dodatno povezali z znanimi spletnimi socialnimi omrežji (Facebook, Twitter, LinkedIn) in tako vzpostavili izhodišče za izgradnjo spletne skupnosti podpornikov, kupcev in tistih, ki bi to lahko postali v prihodnosti.
Izobraževanje bo izvedeno v 3 srečanjih po 5 ur, med posameznimi srečanji bo udeležencem omogočeno sodelovanje in pomoč v spletni učilnici.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!