- 50 % na 3-delni poletni paket za odrasle: 1x mleko za sončenje SPF 27 (200 ml) + 1x mleko po sončenju (200 ml) + 1x Citrogala zaščita pred insekti (40 ml)! Poštnina je brezplačna.

Pri tej ponudbi lahko, s klikom na Izberi ponudbo, izberete: A. paket za odrasle za 16,85 € ali B. paket za dojenčke za 17,10 € ali C. paket za otroke za 18 €.

16,85€
    Kupi kupon
Vrednost:
33,70 €
-50%
Prihranek:
16,85 €
 
 

Se odpravljate na morje ali krajši dopust? Zagotovite si ustrezno zaščito pred soncem ter brezskrbno uživajte!

Mleko za sončenje za odrasle SPF 27 (200 ml): vlažilna formula za 100% vlažnost kože, ki je zlahka absorbira in preprečuje opekline ter lupljenje, ne pušča mastnih sledi in ne blokira pore, omogoča koži, da diha. Visoka učinkovitost filtra zagotavlja maksimalno zaščito pred škodljivimi vplivi sončnega UVB in UVA žarki. β-karoten kot naravna sestavina neposredno ščiti kožo pred UV-žarki in omogoča hitro in učinkovito sončenje. Nanesite izdelek enakomerno na suho kožo 15 minut pred izpostavljanjem soncu.).
Mleko po sončenju za odrasle (200 ml): vlažilni učinek je posledica prisotnosti Aloe vera v svoji naravni obliki, ki pomaga ohranjati vlažnost kože po izpostavljenosti sončni svetlobi. Vitamini in B5 pomirja razdraženost (rdečina), ki se pojavi pod vplivom sončne svetlobe, zaradi česar je koža mehka in gladka. Vitamini A in E, pa tudi močni antioksidanti nevtralizirajo proste radikale in preprečujejo prezgodnje staranje kože. Izdelek nanesite na suho in čisto kožo po tuširanju, da se zmanjša draženje zaradi sončnih žarkov. 
Citrogala zaščita pred insekti (40 ml): stick vsebuje naravno olje Citronele in sredstva proti mrčesu, ki kožo ščitijo pred piki komarjev, klopov sršenov in drugimi insekti. Deluje antiseptično, učinkovito in varno. Je osvežujočega in prijetnega vonja limone. Primeren za otroke in odrasle.

Za brezskrbno uživanje na morju!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!