Prvomajski prazniki v Podčetrtku! SUPER CENA za sproščujoč 4-dnevni oddih za 1 osebo v hotelu Jasmin v Podčetrtku, v neposredni bližini Term Olimia (Aqualuna, cca 150 m): 3x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi + 3 dni neomejeno kopanje v Wellness centru Termalija Terme Olimia!

Zagotovite si popolne prvomajske počitnice in uživajte v prenovljenem Wellness centru Termalija FAMILY FUN!

Prvomajski prazniki v Hotelu Jasmin s kopalnimi kartami
Prvomajski prazniki v Hotelu Jasmin s kopalnimi kartami
Prvomajski prazniki v Hotelu Jasmin s kopalnimi kartami
Prvomajski prazniki v Hotelu Jasmin s kopalnimi kartami
147,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hotel Jasmin stoji na atraktivni lokaciji, v neposredni bližini zabavnega, termalnega kopališča AQUALUNA - Terme Olimia (150 m), v Podčetrtku. Manjši družinski hotel nudi prijetno in sproščeno vzdušje ter okusno, domačo hrano. Sobe imajo lastno kopalnico (TWC ali KWC), televizor in sef. V hotelu je aperitiv bar, penzionska restavracija, à la carte restavracija, posebna večnamenska soba, sejna soba, recepcija. Hotel ima gostinski vrt, prostor za kolesa ter veliko zunanjih površin za razne aktivnosti, otroško igrišče.

Poleg lastnih aktivnosti, se lahko pri njih kopate v termalnih bazenih ter po želji koristite tudi storitve wellness centrov (masaže, savne, zdravstvene storitve ...) Lahko se sprehajate, kolesarite, igrate golf ... ali pa greste na izlet v bližnjo okolico, npr. v Olimje – vasico, ki je bila izbrana za najlepšo v Evropi, tu obiščete patre v samostanu in njihovi apoteki, se posladkate v čokoladnici, nato pa si ogledate še Kočo pri čarovnici, Jelenov greben, pivovarno ... in še veliko drugih zanimivosti. Spoznati pa morate tudi dobrote kozjanskega podeželja ... se sprehoditi čez vinograde in sadovnjake ter se naužiti svežega zraka v gozdovih ...

Razlogov, zakaj jih obiskati je veliko. Na vas pa je, da se odločite ter spoznate te lepe kraje in njihovo ponudbo.

Izkoristite tudi edinstveno priložnost za obisk Term Olimia, saj so odprli popolnoma nov del Wellness centra Termalija z nazivom FAMILY FUN, ki zajema nove inovativne bazene, bazen s peskom za malčke, prostore za igro in zabavo, 7D kino, zabavna tobogana, unikatna počivališča in še mnogo več...

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.