- 56 % na 4-delni paket preoblikovanja telesa: 1x kavitacija (30 min) + 1x strojna limfna drenaža + 1x infrardeča toplota (30 min) + 1x radiofrekvenca (30 min), v Kozmetičnem salonu Deja!

Plačajte 35,20 € za čvrsto in lepo telo, pripravljeno na poletje, v vrednosti 80 €. Kuponi so unovčljivi do 29. 8. 2013.

35,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
80,00 €
-56%
Prihranek:
44,80 €
 
 

Odvečni kilogrami, maščobne oblogice, nezavidljiv obseg in trdovraten celulit... V Kozmetičnem salonu Deja bodo profesionalno poskrbeli za čvrsto, privlačno in novo preobleko vašega telesa.

Kavitacija pomaga pri odpravi maščobnih blazinic. Je prva klinično preizkušena metoda za oblikovanje telesa z uničevanjem maščobnih celic za moške in ženske. Limfna drežana je primerna metoda za raztrupljanje telesa tudi takrat, ko smo zdravi.
Z limfno drenažo pomagamo telesu, da vzpodbudi delovanje limfnega sistema v telesu.  Le to skrbi, da telo očisti strupov in toksinov, ki se nabirajo v njem. Tehnike limfne drenaže imajo analgetični učinek (zmanjšujejo bolečino). Limfna drenaža je torej zelo primerna metoda za razstrupljanje telesa tudi takrat, ko smo zdravi in nimamo ne zdravstvenih in ne kozmetičnih težav.
Segrevanje telesa z infrardečo toploto pospeši izločanje toksinov iz telesa ter zmanjšanje obsega, spodbuja procese presnove, jih pospešuje in omejuje razmnoževanje bakterij in virusov. Notranje organe spodbuja k večji aktivnosti. Telo se temeljito očisti in pomladi. Pozitivni učinki infrardeče toplote so zaznani pri menopavzi, artritisu, revmatizmu, nespečnosti, išiasu, pri odpravi povečane telesne teže, pri odpravi celulita. Pomaga tudi vzpostaviti ponovno ravnovesje v telesu pri glavobolih, izčrpanosti, nizkem ali visokem krvnem pritisku, motnjah spomina, zaprtju, astmi, bronhitisu ipd.
Radiofrekvenca vzpodbudi proizvajanje novih kalogenskih vlaken zaradi katerih postane koža bolj čvrsta. Priporočljiva je kot dopolnilni tretma kavitaciji, s katero je uspešnost za zmanjšanje oziroma odstranitev celulita zagotovljena. Maščoba, ki se odstrani s kavitacijo pusti ohlapno kožo, radiofrekvenca pa kožo učvrsti.

Rezultati so vidni že po enem tretmaju, za učinkovito preoblikovanje telesa pa je potrebnih 3-6 tremanov. Poskrbite, da vam ne bo ušel zadnji vlak, s katerim lahko pridete do zavidljive in idealne postave. Poletje se bliža!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!