- 60% na vinarski izlet z degustacijo: pijača dobrodošlice (Penina Rose) + ogled vinske kleti + pokušina Konjičana (najpopularnejšega vina v kleti) + degustacija 5 vzorcev mirnih vin + degustacija kraljičinega vina Renski rizling + prigrizek (sir, kruh, slaniki), v Vinski kleti Zlati Grič!

Plačajte 9,60 € in se odpravite na čudovit izlet na štajerski konec, v vrednosti 24 €!

9,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,00 €
-60%
Prihranek:
14,40 €
 
 

Odpravite se na čudovit izlet na štajerski konec in se ustavite v Vinski kleti Zlati Grič!

Podjetje Zlati Grič se ukvarja z pridelavo grozdja in vina kot glavno dejavnostjo, ob tem pa v svoji ponudbi nudi še storitve na golf igrišču in vadišču ter gostinske storitve v Gostilni Grič. Svojo osnovno dejavnost opravlja večinoma na ožji lokaciji v Škalcah, idilični krajini zasajeni z vinogradi in starimi zidanicami na grebenih, tik nad mestom Slovenske Konjice, ki ležijo med Konjiško goro in mogočnim Pohorjem.
Svojo dejavnost dopolnjuje še z pridelavo namiznih jabolk in agrotehnično trgovino, predvsem za vinogradnike in sadjarje ter z ponudbo sadnih sadik.
Grozdje, iz katerega donegujejo žlahtna vina, zraste na prvovrstnih vinogradniških legah, na katerih je tradicija pridelave stara že več kot osemsto let. Pridelujejo samo kakovostna in vrhunska vina, zato tehnologija pridelave grozdja temelji na minimalnih obremenitvah trte in na okolju prijazni pridelavi.
V idiličnem okolju vinogradov leži igrišče za golf. Zaradi naravnih danosti je primerno razgibano in v celoti obdano z vinogradi.

Slovenija, majhna in nepozabna, raznolika in lepa. In nekje na sredini, v Dravinjski dolini, Slovenske Konjice-mesto vina in cvetja. Mesto za ljubitelje vsega dobrega: žlahtnega vina, sadnega žganja, dobre hrane, zgodovine in gibanja v naravi; za vse to poskrbi Zlati grič - zakladnica doživetij!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Radenci, Slovenija

Termalni oddih s kopanjem v Hotelu Radin 4* ali hotelu Izvir 4* v Radencih

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Brežice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! S polpenzionom v hotelu Toplice 3*/4* Terme Čatež z bazeni!

Odkrijte vodni raj Zimske Termalne Riviere na več kot 6.500 m2 notranjih površin z vodnimi atrakcijami, ne spreglejte tudi čarobnega sveta gusarjev, ki je pravi magnet za otroke.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Laško, Slovenija

Sproščujoč termalni oddih v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Popolne krompirjeve počitnice v luksuznem dizajn hotelu Lone v Rovinju

LAST MINUTE ODDIH!

Edinstven ambient in zatočišče pred vsakdanjim stresom. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Salzburg, Avstrija

Izlet v praznični Salzburg z goHolidays!

Brez doplačila za manjše skupine! Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Budimpešta, Madžarska

Praznični enodnevni izlet in ogled madžarske metropole z goHolidays!

5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Maribora ali Murske Sobote! Brez doplačila za manjše skupine!