Sproščanje v Solinu pri Splitu! Super cena za popoln 3-dnevni oddih za 2 v Hotelu Salona Palace 4*: 2x nočitev v deluxe dvoposteljni sobi z bogatim bifejskim zajtrkom + neomejeno koriščenje wellness & spa cone + 1x relax masaža (25 min) gratis + 10 % popusta na drugo masažo + wi-fi!

Razvajanje v ekskluzivni oazi miru! Vrednost kupona je 38 €. Razliko 152 € do polne cene (190 €) plačate direktno ponudniku.

Popolno sprošcanje v Hotelu Salona Palace 4* pri Splitu
Popolno sprošcanje v Hotelu Salona Palace 4* pri Splitu
Popolno sprošcanje v Hotelu Salona Palace 4* pri Splitu
Popolno sprošcanje v Hotelu Salona Palace 4* pri Splitu
Popolno sprošcanje v Hotelu Salona Palace 4* pri Splitu
38,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
152,00 €
Super cena
 
 

Sproščanje v deluxe sobah z balkonom!
Hotel ima 47 luksuzno in sodobno opremljenih sob.
Prostorne sobe, udobne postelje, čudovito okolje in brezhibne storitve.

Hotel Salona Palace je edinstven boutique hotel, ki se meša s starodavnim duhom stare Salone. Prav lokacija določa čar njegove vsebine, ki je mešanica stare elegance in sodobnega udobja.
Hotel Salon Palace**** predstavlja arhitekturni dosežek, ima 47 sob, notranji in zunanji bazen, spa & wellness center, konferenčne sobe, restavracijo, velik parkirni prostor...

Thermae Salonae Wellness & SPA
Sprostite se v ekskluzivni oazi miru in pozabite na vsakodnevne skrbi in stres ter se prepustite rokam njihovih terapevtov. Wellness & SPA center ima 3 različne savne, jacuzzi, prostor za sprostitev in široko ponudbo masaž in drugih tretmajev. Vse, kar potrebujete za zaslužen dopust in vrnitev k uravnoteženemu življenjskemu slogu. Poleg omenjenih vsebin ima hotel tudi notranji in zunanji bazen.
Pri vseh wellness tretmajih in masažah se uporabljajo samo vrhunski kozmetični preparati in na vas je, da izberete tisto, kar najbolje ustreza vašemu okusu. Doživite popolno sinergijo različnih dražljajev, ki bodo prebudili vsa čutila s pomočjo Thermae Salonae Wellness & SPA centra.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Kranj, Slovenija

Celoten paket frizerskih storitev z barvanjem in striženjem

Samozavestne z drzno pričesko!

-50%
Oseb: 1
9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

Super cena
Mavčiče, Slovenija

Servis klimatske naprave v avtomobilu v Avtocentru Cedata

Še pred poletjem poskrbite za popolno delovanje klimatske naprave v vašem avtomobilu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€