- 50 % na vstopnico za glasbeno legendo Doris Dragović, ki bo potekal v petek, dne 24.5.2013 ob 21.00 uri v pokritem poletnem avditoriju Gospodarskega razstavišča v Ljubljani. Ponudba velja za tribuno sedišče!

Plačajte 9,5 € in ne zamudite velike vrnitve glasbene legende, v vrednosti 19 €.

9,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,00 €
-50%
Prihranek:
9,50 €
 
 

Bogata kariera Doris Dragović je zaznaovana s številnimi albumi, nastopi na festivalih in z dvema nastopoma na izboru za pesem Evrovizije. Njena najbolj prepoznavna pesem ''Željo moja'' je zasvojila celotno generacijo osemdesetih let prejšnjega stoletja. V svoji 30-letni karieri dalmatinska pevka navdušuje s svojo glasbo in podobo.

V svoji karieri je izdala veliko albumov, rada pa je tudi preizkušala nove glasbene smeri. Album s komercialno usmerjenimi skladbami ''Krajem vijeka'' je predstavil Doris v neki novi podobi, prav tako tudi album ''Lice '', ki je bil nadaljevanje pop-dance smeri. Leta 2001 je izdala album ''Malo mi za sriću triba'', ki je bil vrnitev k znanemu, mediteranskemu stilu in najbolje oriše Dorisino osebnost, ustreza njenemu vokalu in temperamentu. Ob 20. obletnici kariere je nastal album, sestavljen iz najlepših balad, ''Doris, s ljubavlju''. Leta 2009 pa je na podlagi ekskluzivne pogodbe z Dallas records izdala zadnji album ''Ja vjerujem.''

Doris Dragović je pevka z zavidljivo glasbeno kariero in prava legenda v širši balkanski regiji. Po dolgem premoru se je oktobra 2012 vrnila na oder, razprodala zagrebško dvorano Vatroslav Lisinski in dokazala, da je dobra glasba večna. Navdušila je s svojimi največjimi hiti kot so ''Željo moja'', ''Marija Magdalena'', ''Baklje Ivanjske'', ''Malo za sriću triba'' in drugimi.Ne zamudite velike vrnitve glasbene legende v petek, 24. maja ob 21. uri v pokritem poletnem avditoriju GR.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!