Odlična nega leč! - 50 % na tekočino za leče Alvera Avizor (360 ml)! Univerzalna, večnamenska tekočina za kontaktne leče z aloe vero za splakovanje, vlaženje, dezinfekcijo, čiščenje in shranjevanje vseh tipov mehkih, predvsem pa silikon-hidrogelnih kontaktnih leč!

Ščiti epitelijske celice na roženici in zmanjša nanos depozitov in lipidov na kontaktno lečo!

7,45€
    Kupi kupon
Vrednost:
14,90 €
-50%
Prihranek:
7,45 €
 
 

Tekočina za leče Alvera Avizo je univerzalna, večnamenska tekočina za dezinfekcijo, čiščenje, splakovanje, vlaženje in shranjevanje vseh tipov mehkih, predvsem pa silikon-hidrogelnih kontaktnih leč, ki vsebuje Aloe vero. Za večje udobje tekočina Aloe vera ščiti epitelijske celice na roženici in zmanjša nanos depozitov in lipidov na kontaktno lečo, kar posledično omogoči bolj jasen vid.  

»Špeglarji« so mlada ekipa optikov in optometristov, ki je v Mariboru odprla optiko Špeglarija na eni izmed najbolj prepoznavnih lokacij: avtobusna postaja Žohar – Titova 53. 
Njihove večletne izkušnje pri delu z odraslimi in otroci v ambulantni dejavnosti ter v optiki, vsem zagotavljajo strokovno in kvalitetno obravnavo v prijetnem vzdušju, kjer se bodo sprostili tudi vaši otroci, saj so za njih pripravili pravljice, pobarvanke in nekaj za posladkati.

Za vse špeglarje in špeglarčke nudijo: 
- specialističen pregled oči za dioptrijo za odrasle in otroke od 9 leta starosti,
- specialističen pregled za kontaktne leče,
- za vse, ki so prvič na pregledu za kontaktne leče, tudi uvajanje,
- 100% podporo in servis,
kasko zavarovanje očal,
- njihova posebnost je strokovno svetovanje na področju otroških očal,
pomoč pri ureditvi očal prejemnikom socialne pomoči,
- če imate osebo, ki ni mobilna oz. je transport do optike in ambulante zelo otežen, pridejo po predhodnem dogovoru tudi na dom.

Poznamo tisti občutek, ko nam vedno zmanjka časa za nekatere stvari? Najtežje pa se je »spraviti« nekam... Zmanjka nam časa za telovadbo, zobarja, okulista... Za slednjega je tako predvsem zato, ker nas dioptrija ali kakšna druga težava z očmi največkrat »ne boli«. Čez čas občutimo le posledice. Kot je v naravi vseh nas, se prepričujemo, da še ni dovolj hudo, dokler ne pride do vse pogostejših in hujših simptomov, kot so glavobol, pretirano utrujene in izsušene oči, občutek pritiska v očeh in glavi, z lečami vse bolj pogosto zamegljen vid, rdeče in pekoče oči, občutek, da se leče naenkrat predčasno obrabijo... in še bi lahko naštevali. Ste se našli? Kaj še čakate? Izkoristite to odlično priložnost za nakup kupona in se »spravite« do njih. Optika Špeglarija, edina prava oskrbovalnica za vaš vid in kontaktne leče!

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
Super cena
NOVO

Prenosnik HP EliteBook 840 G3 i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!