- 63 % na tajsko masažo celega telesa z naravnim deviškim kokosovim oljem (50 min), v vrhunskem Sense wellnessu Adria Ankaran Hotel & Resort! Kuponi so unovčljivi do 30. 10. 2013.

Plačajte 21,83 € in občutite popolno sprostitev ter regeneracijo telesa in duha, v vrednosti 59 €.

Tajska masaža s kokosovim oljem
Tajska masaža s kokosovim oljem
21,83€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,00 €
-63%
Prihranek:
37,17 €
 
 

Iščete kraj kamor bi se umaknili pred divjim tempom mestnega življenja? Kraj, kjer lahko pozabite na svoj prenapolnjen urnik, brnenje telefonov, stres in nervozo? Obiščite Sense Welness Adria Ankaran, tempelj harmonije telesa in duha. Kraj, kjer se čas ustavi!

Poleg sproščujočega učinka masaže vam razvajanje nudi tudi negovalni učinek, saj je kokosovo olje eno najbolj kvalitetnih olj, ki kožo ne samo neguje, ampak tudi upočasnjuje znake staranja na koži.
Kokosovo olje pridobivajo iz jedra kokosa. Kokosovo maslo ima tališče pri 25˚C, ko postane olje. Je najmanj mastno maslo oz. olje, zato mu pravijo tudi suho olje. Kokosovo maslo je pridobljeno s hladnim stiskanjem iz biološko pridelanih kokosov iz Filipinov, pri katerem se ohranijo vse kvalitetne sestavine. Je bogato z vitamini in minerali in ima značilen vonj po kokosu. Trenutno je to eno najbolj kvalitetnih olj na svetu, ki kožo ne samo neguje, vendar upočasnjuje tudi znake staranja na koži. Veliko se uporablja tudi za prehrano.

V atraktivnem okolju z orientalskim pridihom vam ponujajo holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega  telesa. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta - od Tajske do Havajev.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!