- 60 % na sproščujočo refleksoterapijo stopal (60 min), za harmonijo celega telesa! Kuponi so unovčljivi do 6. 8. 2013.

Plačajte 15,90 in si zagotovite nepozabno sprostitev, v vrednosti 40 €.

15,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-60%
Prihranek:
24,10 €
 
 

Masaža stopal, ki bo sprostila celo telo!

Refleksoterapija je terapevtska metoda, ki s pritiskanjem na posamezne cone stopala ali dlani sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. Izhaja iz predpostavke, da so dlani in stopala mikrokozmos v katerem se odraža celotno telo. Posamezne točke na dlaneh in stopalih so torej povezane z določenimi deli telesa (organi, organskimi sistemi) in odražajo stanje posameznih delov. Boleče ali spremenjene cone navadno odražajo blokado pripadajočega organa, ki je sprva zgolj energetska in ne pomeni nujno že manifestirane bolezni. S pritiskom na posamezne cone sprožimo odziv (refleks) v ustreznih telesnih delih in uravnotežimo njihovo delovanje, posledično pa delovanje celotnega organizma.

Refleksoterapija ni metoda s katero bi postavljali diagnoze, niti ni metoda s katero bi lahko nadomestili medicinsko zdravljenje. In kako poteka masaža?
V začetnem pogovoru s stranko terapevt s pogovorom dobi prve informacije o strankinem počutju in morebitnih  težavah (določena bolezenska stanja terjajo od terapevta previdnejše ravnanje) ter hkrati stranki pojasni kaj refleksoterapija je, kako deluje, kako poteka, kakšne so možne reakcije ... Terapija se nato prične z nožno kopeljo, ki osveži in sprosti stopala ter poskrbi za boljšo prekrvavitev. V nožni kopeli se glede na psihofizično počutje posameznika uporabijo eterična olja, ki z zdravilnimi rastlinskimi esencami učinkujejo na organizem. Ko se stranka udobno namesti, refleksoterapevt stopala nahrani z ustrezno mešanico osnovnega in eteričnega olja ter se z njimi seznani; ogleda si jih tako z očmi kot z dotikom. Z uporabo tehnik za sproščanje še dodatno sprosti in prekrvavi stopalo ter ga pripravi na refleksoconsko masažo. Glavna tehnika refleksoconske masaže je palični hod (slika), ki jo terapevt poljubno kombinira z drugimi tehnikami (gnetenje, ožemanje, raztezanje, kroženje...). Terapevt pri svojem delu zaznava spremembe na stopalih (kristalčke, zatrdline, otekline), ki so pokazatelj, da energija v pripadajočem telesnem delu ali organskem sistemu zastaja. S pritiskom na te točke se sproži odziv v ustreznih telesnih delih in znova vzpostavlja enakomeren pretok energije.
Stranka ob pritisku na določene refleksne cone lahko čuti tudi bolečino, ki ni nekaj negativnega, temveč je le pokazatelj neuravnoteženega delovanja tega predela. Z uravnalnim pritiskom na take točke terapevt sproži sprostitev in tudi bolečina ob pritisku postopno poneha.   Masaža spodbudi samozdravilne sposobnosti organizma - telo se prične zdraviti samo ter se ponovno vrača v ravnotežno stanje. Refleksoterapevt je v tem procesu le posrednik.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Kranj, Slovenija

Oblikovanje in laminacija obrvi pri SHADES OF BEAUTY

Privoščite si profesionalen videz vsak dan. Rezultati so obstojni od 6 do 8 tednov.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija zgornjih vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Krapinske Toplice, Hrvaška

Celodnevna kopalna karta za vodni parki Aquae Vivae

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!